Vatan Bilgisayar güvenilirdir fakat çok pahalı. Evet site güvenilir alabilirsiniz.Hocam satıcı Vatan olunca fazla güvenemiyorum maalesef.
Vatan Bilgisayar güvenilirdir fakat çok pahalı. Evet site güvenilir alabilirsiniz.Hocam satıcı Vatan olunca fazla güvenemiyorum maalesef.
Kasadan kısılıp depolama artırılırsa güzel sistem, 240 GB çok yetersiz kalıyor tek başına...Hazır olarak buradan alabilirsiniz. FUTCQUB1 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Parça parça toplanırsa çok dahada ucuza gelir.
![]()
ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-2060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bu şekilde bir sistem var, gayet uyguna geliyor. Özellikleri de fena değil oyun için.
Kasadan kısılıp depolama artırılırsa güzel sistem, 240 GB çok yetersiz kalıyor tek başına...
Dual Evo değilse aldırmak çok büyük bir hata olur. İlk nesil Dual'ların soğutması berbat.
Hocam bunun 1 terabayt olanını atabilir misiniz?
Bir de bu sistemde darboğaz olur mu?
Hocam ilk nesil olup olmadığını nasıl anlarız ve bu sistem ilk nesil mi?
Yanlış bilmiyorsam 2. nesilde Evo yazıyor.
Benim attığım sistemi tek tek toplayınca 8000 tlye kadar çıkabiliyor. Bence bu fiyata kaçırmayın. Ayrıca içindeki ekran kartı yenilenmiş versiyon yani soğutması iyileştirilmişBu sistemde de Evo yazıyor hocam ikinci nesil sanırım alınır mı sizce sisteme ek olarak 1 terabaytda HDD ekleyeceğim. Ya da diğer arkadaşların attığı sistemlerden tavsiye edeceğiniz var mı?
Hazır olarak buradan alabilirsiniz. FUTCQUB1 kodlu Özel Toplama Bilgisayar parça parça toplanırsa çok daha da ucuza gelir.
Böyle ülkeye lanet olsun yav:Şu sistemin 2060super versiyonu dün 8000 tlydi sbaah 8300 şuan 8400 tl ...Hocam satıcı Vatan olunca fazla güvenemiyorum maalesef.
Hayır değil. Aslında F/P bir ürün.BX500 sıkıntılı. Gigabyte olarak değiştirin SSD'yi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.