7000 TL Ryzen 5 2600 ve GTX 1080 sistem toplama

Ayrıca başlık yanlış olmuş ben sadece haber vermek amaçlı indirimleri yazdım örnek olarak. Sistem kesinlikle 2600 veya 1080 ile olacak değil sadece o bütçe civarındaki en tutarlı sistemi oluşturmak yani intel de olabilir yada başka bir ekran kartı da.

Ayrıca başlık yanlış olmuş ben sadece haber vermek amaçlı indirimleri yazdım örnek olarak. Sistem kesinlikle 2600 veya 1080 ile olacak değil sadece o bütçe civarındaki en tutarlı sistemi oluşturmak yani intel de olabilir yada başka bir ekran kartı da.
Bütçeye göre en tutarlı ikiliyi seçmişsiniz zaten:)
Cylon bence alınmaması gereken bir model. Kasanın önünde hava alacak doğru düzgün yer yok.
Haklısın aslında. Biraz daha bakalım.
@Oreki Quartz olur mu sence?
Aerocool Quartz Red 3 Adet Kırmızı Led Fanlı ve Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri

Dahili güç kaynaklı kasalar tercih edilebilir mi? Mantıken uygun mu? Birde bazı kasalar da ışıklı oluyor ancak karanlıkta filan kapatmayı düşünüyorum gereksiz geliyor ayrı olarak kapatma şansımız var mı ışıkları örnekteki kasaların.

Dahili güç kaynaklı kasalar tercih edilebilir mi? Mantıken uygun mu? Birde bazı kasalar da ışıklı oluyor ancak karanlıkta filan kapatmayı düşünüyorum gereksiz geliyor ayrı olarak kapatma şansımız var mı ışıkları örnekteki kasaların.
Bir fikrim yok maalesef ama Teknobiyotik Youtube kanalında ikisinin de incelemesi yapılmıştı.
DAhili güç kaynaklı kasalar da gerek yok bence.

Arkadaşın attığı hazır PC 7650 TL civarıydı.:izliyorum:
:D Örnek amaçlı attım. Merak ettiğim sorular var. Anakart eski nesil anakart mı? BİOS güncellemesi yapılması gerekiyor mu? Sanırım bunlarda Dahili WİFİ adaptör bulunmuyor ben modeme kablosuz veriden bağlanıyorum, o yüzden kablosuz işini nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı?
Ancak sadece kasa ve monitör alamayacağımdan fiyatı kesin belirlemedim. Ek olarak klavye, fare, sandalye ve masa da alınacağından ona göre bütçe belirleyeceğim. Biraz aşabilir 7 bini sıkıntı yok umarım montaj işini yaparım hiç yapmadım çünkü :).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı