7000 TL Sistem Toplama

Mopat

Hectopat
Öncelikle merhaba. Dün Vatan'dan OEM sistem alacaktım ancak stok kalmamış. Aradığımda ise sistemlerin parça beklediğini söylediler. Eğer bu sistemler tekrar gelmezse kendim toplamak zorunda kalacağım. Sizden ricam Vatan Bilgisayar'dan olmak üzere maksimum 7000 TL bütçe ile alternatif bir sistem önermeniz. AMD işlemci ve NVIDIA ekran kartı tercihim. SSD hemen olmak zorunda değil, elimde idarelik 240GB bir SSD mevcut. 4 slot bir anakart ve RTX 2060 olursa çok iyi olur. Şimdiden sağ olun.
Konu aktiftir. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleme:
Ben de Vatandan monitör ve 9600KF ve RTX 2060 hazır sistem almıştım. Şuanda 3 tane hazır sistem var. Normalde 20 adetten fazladır. Bekleyin her gün bakın sitesine gelir.
Evet bende hazır almak istiyordum. Sıvı soğutma ile alacaktım hemde. Stok kalmamış parça bekliyor hayırlısı artık 😀 . Sizde güle güle kullanın güzel parçalar.

Kabataslak öneriyim işlemci 9600KF veya AMD 3600. Ekran kartı RTX 2060.
Teşekkürler sağol. Koronodan stok kalmamıştır. Sıvı soğutma gereksiz. Kaliteli hava soğutucu yeterli. Ben full yükte Xıgamtek 1264 soğutucu ile 50-60 derece arası çok serin. Hazır sistem alıp montajlatıp test yaptırıp arabaya koyup getiriyorsun. Kargo ile uğraşmayın.

Kabataslak öneriyim işlemci 9600KF veya AMD 3600. Ekran kartı RTX 2060.
Teşekkürler sağol. Koronodan stok kalmamıştır. Sıvı soğutma gereksiz. Kaliteli hava soğutucu yeterli. Ben full yükte Xıgamtek 1264 soğutucu ile 50-60 derece arası çok serin.
Aslında İ5 9400F ve Asus Rog Strix 2060'lı bir sistemi vardı hemde yanlış hatırlamıyorsam 6400 civarına satılıyordu. Eğer stok gelirse istediğim sistemle veya sizin önerdiğiniz parçalarla bir sistem alacağım kesin. Öneri için sağ olun.

Ben 9600KF ve Asus ROG 2060 olanı aldım. Benimki indirimdeydi sonra fiyatı 1000 Tl yakın arttı. Aldığımda 6.200 civarıydı.

Ben 9600KF ve Asus ROG 2060 olanı aldım.
Evet bu Evga 2060'ı gördüm fiyatı uygun geldi. Sizce nasıl bir ekran kartı? Soğutması,performansı v.b konularda?

Evet bir soğutucu almam şart gibi. Fiyatı uygunmuş yanında alabilirim. Siz mi kullanıyorsunuz bu ürünü? Kullanıyorsanız performansı nasıl?

EVGA amiral gemisi kalite olarak zirvedekilerden. Performans Asus ROG kadardır aynı tahminim. Soğutma 1 tık altı ama soğutması başarılıdır. Soğutmada ROG lider çünkü. Evet ben kullanıyorum o soğutucuyu çok iyi full yükte 50-60 derece arası çok serin başarılı. Anakart işlemciye göre seçersiniz AMD ya da İntel. Anakart bence 4 RAM slotlu olsun Asus olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı