7000 TL yazılım mühendisliği için bilgisayar önerisi

Bütçe
6500
Xiaomi'de İngilizce Q klavye bulunuyor ve BIOS'u da Çince diye biliyorum.

Sağ olun hocam.
Bu laptop nasıldır Huawei 14 satılmadığı için soruyorum Huawei D 14 ile kıyaslandığında hangisi alınmalı. Xiaomi aslında en mantıklısı gibi duruyor ama garantisi ithalat firmadan bir sorun durumunda zorlanabilirim gibi hissediyorum. Windows kurulu yazmasın rağmen FreeDOS geliyor ve Çince olduğundan da korktum açıkçası. Ve sanirim Webcam'de yok. Matebook 14 stokları yenilenirse alacağım olmazssa D 14'ya da Acer Swift 3 arasında karar kılmam gerekecek.

Son düzenleme:
Üniversite dendiği için yazıyorum, masaüstü bilgisayarda webcam varsa sorun yok fakat Xiaominin en önemli handikapı bu olacaktır. Matebooklarda da aşağıda olması online görüşmeler için ciddi handikap. Harici webcam alarak çözülebilir. Matebooklar içinde Matebook 14 dışındakileri düşünmeyin, ciddi bir performans farkı olacaktır. Bence Xiaomiyi eleyin, Matebook 14 alamıyorsanız da Acer Swift 3 yeni nesil donanımlarla kaliteli bir kasada geldiği için diğer Matebooklar karşısında tercih edilebilir.

Thinkpad E14 Gen 2'ye de bakın bu arada, 16GB RAM 512GB SSD konfigürasyonu iyi bir fiyatta, 8 GB alsanız da boş slotu olduğu için upgrade etmeye müsait. Ayrıca boşta SSD slotu da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı