7000 TL'ye notebook önerisi

hAllederiz

Kilopat
Selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşıma laptop alacağız. PC'den anlıyorum ama laptop parçaları çok bilgim dahilinde değil. PC'den bildiklerim kadarıyla o fiyat aralığında bulabildiğim en iyi laptop alttaki. Kız arkadaşım genellikle işlerini yapmak için kullanacak.. Alttaki linkten daha iyi bir laptop varsa önerirseniz memnun olurum. Ortalama düzeyde oyun oynatsa da iyi olur.

Benim baktığım laptop;

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşıma laptop alacağız. PC'den anlıyorum ama laptop parçaları çok bilgim dahilinde değil. PC'den bildiklerim kadarıyla o fiyat aralığında bulabildiğim en iyi laptop alttaki. Kız arkadaşım genellikle işlerini yapmak için kullanacak.. Alttaki linkten daha iyi bir laptop varsa önerirseniz memnun olurum. Ortalama düzeyde oyun oynatsa da iyi olur.

Benim baktığım laptop;
Güçlü olması için Oyun Bilgisayarı iyi olabilir.
Ancak o fiyata Monster'den başka bir Gaming Laptob bulunabilirmi bilmem ?

Benim baktığım laptop;
Hocam iş odaklı ise Huawei Matebook modellerine bakabilirsiniz. Eğer oyun içinse bu laptobu öneririm:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı