Hockenheim
Hectopat
Bu fiyata ben 6600 tercih ederdim saf performansta çok daha güçlü.
Şöyle bir durum var teknoloji konusunda işlemcide gayet ön planda adamlar doğru, sam da var bu teknoloji ile ekran kartını daha verimli hale getirebilirler ki getirdiler de zaten, kas gücünü beyin sayesinde daha kullanışlı yapabilirler ki öyle bir durumları var farkındaysanız AMD ürünleri her yere her markaya ulaşabiliyor isterseniz 1050 Ti niz bile olsa bence biraz zaman verilmesi gerekiyor.
Ben kesinlikle RX 6600 XT ya da RX 7600 dururken 3050 alınması taraftarı değilim ki bunu sizde mantıksal olarak düşünürseniz aynı fikri paylaşabiliriz ama karar tabii ki de son kullanıcının illa NVIDIA ise evet alınabilir![]()
Şöyle bir durum var teknoloji konusunda işlemcide gayet ön planda adamlar doğru, sam da var bu teknoloji ile ekran kartını daha verimli hale getirebilirler ki getirdiler de zaten, kas gücünü beyin sayesinde daha kullanışlı yapabilirler ki öyle bir durumları var farkındaysanız AMD ürünleri her yere her markaya ulaşabiliyor isterseniz 1050 Ti niz bile olsa bence biraz zaman verilmesi gerekiyor.
Ben kesinlikle RX 6600 XT ya da RX 7600 dururken 3050 alınması taraftarı değilim ki bunu sizde mantıksal olarak düşünürseniz aynı fikri paylaşabiliriz ama karar tabii ki de son kullanıcının illa NVIDIA ise evet alınabilir![]()
AMD gitsin oyunlara sponsor olup DLSS getirilmesini yasaklasın.
7600 alınıp kullanılabilir NVIDIA konusunda ise 3050 mecbur.
O zaman AMD gündemini takip etmelisin git bak bakalım Starfield'a ne olmuş.Öyle bir şey yaparlarsa ağır eleştiriye maruz kalırlar yarardan çok zaraları olur.
arkadaş RX 7600 atmış üste RX 6600 XT ile aynı fiyata kesinlikle RX 7600 sebebi ise ölüsü bile RTX 3050 yi tokatlar bitkisel hayata sokat nettir yaniBu fiyata ben 6600 tercih ederdim saf performansta çok daha güçlü.
8 GB 3060'da marka çok fark etmez ise alınabilir.
bu kartı niye yapmışlar ben anlamadım ki ya 12 GB yaptın bide 8 GB nedir NVİDİA bizim psikolojimizle oynuyor7.800'e buldum bir tane Galax marka takıntısı yoksa değerlendirilebilir. Ha önermem 7600 varken.![]()
Galax RTX 3060 1-Click OC 36NSL8MD6OCC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 1-Click OC 36NSL8MD6OCC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 3060 1-Click OC 36NSL8MD6OCC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 8.948,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.