7000 TL'ye NVIDIA ekran kartı önerisi

AMD Intel ile rekabeti bırakıp ekran kartına odaklansa NVIDIA rahat geçer kas gücü olarak daha güçlü.
Artık kas gücü önemli değil maalesef burada teknolojide devreye girmesi lazım F/P bakınca AMD nin verdiği teknoloji günü kurtarıyor mu evet kurtarıyor bence bu yeterli daha fazla parası olan tabiki NVİDİA alabilir fakat DLSS açtın tamam 60 fps yerine gittin 100 fps aldın okey bunada tamam ama ben zaten direkt AMD kartla ham 100 fps alıyorum o fiyata 😂

İki kulvarda yarışınca öyle oluyor mecbur bir tarafa daha çok odaklanacaklar ekran kartı konusunda NVIDIA piyasada daha güçlü olunca mecbur işlemciye odaklanıyorlar.

O yüzdende ekran kartında kaybediyor Steam ekran kartı tercihlerinde bunu gösteriyor.

Artık kas gücü önemli değil maalesef burada teknolojide devreye girmesi lazım F/P bakınca AMD'nin verdiği teknoloji günü kurtarıyor mu evet kurtarıyor bence bu yeterli daha fazla parası olan tabii ki NVIDIA alabilir fakat DLSS açtın tamam 60 FPS yerine gittin 100 FPS aldın okey bunada tamam ama ben zaten direkt AMD kartla ham 100 FPS alıyorum o fiyata 😂

Sırf o yüzden RTX 3070 aldım aldım yoksa bizde bilirdik RX 6700 XT almayı.

Fsr 2.0 gördük DLSS yanında hiç.

FSR açınca çamur gibi oluyor görüntü.
arkadaşım sen FSR 1.0 da kalmışsın lütfen NVİDİA kadar AMD gündemini de takip et 😕

Fsr 2.0 gördük DLSS yanında hiç.
Bence haksızlık ediyorsunuz tabi ki de DLSS gibi çalışmıyor ama 1.0 dan daha iyi işliyor diyebiliriz. AMD hala bu konuda geri DLSS ilk çıktığında da aynı muhabbet vardı ama günümüzde gelinen noktayı görüyorsunuz , arkadaşlar burada tamamen F/P ye odaklanalım o paraya en iyi hangisi alınır ona bakalım.

Arkadaşım sen FSR 1.0 da kalmışsın lütfen NVIDIA kadar AMD gündemini de takip et 😕

Bence haksızlık ediyorsunuz tabii ki de DLSS gibi çalışmıyor ama 1.0'dan daha iyi işliyor diyebiliriz. AMD hala bu konuda geri DLSS ilk çıktığında da aynı muhabbet vardı ama günümüzde gelinen noktayı görüyorsunuz, arkadaşlar burada tamamen F/P'ye odaklanalım.

Orası öyle ama AMD teknolojiye önem vermesi lazım Intel'i kenara atıp.

Arkadaşım sen FSR 1.0 da kalmışsın lütfen NVIDIA kadar AMD gündemini de takip et 😕

Bence haksızlık ediyorsunuz tabii ki de DLSS gibi çalışmıyor ama 1.0'dan daha iyi işliyor diyebiliriz. AMD hala bu konuda geri DLSS ilk çıktığında da aynı muhabbet vardı ama günümüzde gelinen noktayı görüyorsunuz, arkadaşlar burada tamamen F/P'ye odaklanalım o paraya en iyi hangisi alınır ona bakalım.

Bu bütçede AMD daha iyi olur arkadaş NVIDIA istiyor onun içinde sıfırda 3050 tek çare.

Orası öyle ama AMD teknolojiye önem vermesi lazım Intel'i kenara atıp.
Şöyle bir durum var teknoloji konusunda işlemcide gayet ön planda adamlar doğru ,SAM da var bu teknoloji ile ekran kartını daha verimli hale getirebilirler ki getirdiler de zaten ,kas gücünü beyin sayesinde daha kullanışlı yapabilirler ki öyle bir durumları var farkındaysanız AMD ürünleri her yere her markaya ulaşabiliyor isterseniz 1050 ti niz bile olsa bence biraz zaman verilmesi gerekiyor .

Bu bütçede AMD daha iyi olur arkadaş NVIDIA istiyor onun içinde sıfırda 3050 tek çare.
ben kesinlikle RX 6600 XT ya da RX 7600 dururken 3050 alınması taraftarı değilim ki bunu sizde mantıksal olarak düşünürseniz aynı fikri paylaşabiliriz ama karar tabiki de son kullanıcının illa NVİDİA ise evet alınabilir 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı