7000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
6000 7000

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde iki tane birbirinden kotü laptop var ikisini satınca 6000 7000 lira gibi bir param olacak. bana alabileceğim 2. el sistem veya parça parça toplayabileceğim sistem önerebilir misiniz? Mümkünse monitör dahil olsun ama olmasa da olur. Yaşadığım yer Antalya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının, SSD'nin ve güç kaynağının modelini öğrenin.
Bunun da SSD ve güç kaynağını öğrenin. Bu iki sistem olabilir. Monitör dahil yaparsan PC'den inanılmaz kısman gerekir.

Ikisini de sordum hocam cevapladıklarında dönüş sağlarım.

Ekran kartının, SSD'nin ve güç kaynağının modelini öğrenin.
Bunun da SSD ve güç kaynağını öğrenin. Bu iki sistem olabilir. Monitör dahil yaparsan PC'den inanılmaz kısman gerekir.

Hocam sizce bu siztem nasıl. İleride anakart ile işlemciyi değiştirebilirim.

Hocam evet ama depolaması çok az. Benim attıklarımda 500GB SSD bulunuyor. Ekstra depolama ihtiyacınız olmayacak mı? Ayrıca attığım sistemlerde 500 liraya yakın pazarlık yapabileceğinizi düşünüyorum. Diğer açıdan attığım sistemlerin birinde 16GB bellek var. Bunları araya koyunca arada 2 bin lira gibi bir fark olmuyor pek. Eğer RX570 li olan kasaya biraz pazarlık yaparsanız 6k'ya yakın bir fiyata alabilirsiniz. Eğer geçici olsun diyorsanız işlemci ve anakart ona göre sistem de bakılabilir.

Hocam evet ama depolaması çok az. Benim attıklarımda 500GB SSD bulunuyor. Ekstra depolama ihtiyacınız olmayacak mı? Ayrıca attığım sistemlerde 500 liraya yakın pazarlık yapabileceğinizi düşünüyorum. Diğer açıdan attığım sistemlerin birinde 16 GB bellek var. Bunları araya koyunca arada 2 bin lira gibi bir fark olmuyor pek. Eğer RX570'li olan kasaya biraz pazarlık yaparsanız 6K'ya yakın bir fiyata alabilirsiniz. Eğer geçici olsun diyorsanız işlemci ve anakart ona göre sistem de bakılabilir.

Hocam elimde monitör olsa haklısınızda monitörüm yok 60Hz ölü pikselli 420p bir monitör almaktansa 2 bin liraya daha iyisini alabilirim en azindan 1080p 120Hz falan olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı