Ekipmanlara para yetmiyorPollux APU PRO - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Güzel sistemde. Bana 800tlye monitör artı ekipman bulursan güzel(0 olucak)Pollux APU PRO - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Güzel sistemde. Bana 800TL'ye monitör artı ekipman bulursan güzel(0 olacak)
800 tl'ye monitör almanı tavsiye etmem, alınır ama rtx serisi kart aldıp da60Hz görmek istiyorsan sen bilirsin.Güzel sistemde. Bana 800tlye monitör artı ekipman bulursan güzel(0 olucak)
1650 sistemlere bakıyorum işlemcileri düşük oluyor. Bari dedim apu olsun kaliteli parçaları olur en azından dedim. Peki bi 500tl daha koysam yetermi?Biraz para gerek daha düşük sistem alsan sorun çıkarır GTX 1650 sistemlere bakabilirsin.
Biliyorum o yüzden dedim. Sadece pc aramıyorum diğer mazemeleride arıyorum.800 tl'ye monitör almanı tavsiye etmem, alınır ama rtx serisi kart aldıp da60Hz görmek istiyorsan sen bilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.