7000TL GTX 1070 Sistem

Kardeşim sistemin çok iyi al. Bende 1070 ile 1080P kullanıyorum bir sıkıntısı yok. İ7 7700 mükemmel bir işlemci aldırma sen bu fanboylara. Adam intel istiyor size ne kardeşim AMD almak zorunda mı? Adamın üstüne gitmişsiniz ne gerek var? Bende AMD almam para benim cebimden çıkıyor sanane? Adam yardım istiyor siz hala AMD diye tutturuyorsunuz. Yahu gerçekten tuhaf geliyorsunuz insanin gözüne. İster AMD alır ister İntel illa sizin kullandığınızı almak zorunda değil. İ7 çöp işlemciymiş hadi ordan be. Bu sisteme para verilmezmiş geçin bunları ayıptır. Bu kadar çamur atılmaz adamın moralini bozmuşsunuz adam bugün alıcam diyor. Ordan biri çıkıp AMD bombasını patlatıyor. Yardımcı olun yardımcı köstek olmayın, ayıptır.

Son düzenleme:
Kardeşim sistemin çok iyi al. Bende 1070 ile 1080P kullanıyorum bir sıkıntısı yok. İ7 7700 mükemmel bir işlemci aldırma sen bu fanboylara. Adam intel istiyor size ne kardeşim AMD almak zorunda mı? Adamın üstüne gitmişsiniz ne gerek var? Bende AMD almam para benim cebimden çıkıyor sanane? Adam yardım istiyor siz hala AMD diye tutturuyorsunuz. Yahu gerçekten tuhaf geliyorsunuz insanin gözüne. İster AMD alır ister İntel illa sizin kullandığınızı almak zorunda değil. İ7 çöp işlemciymiş hadi ordan be. Bu sisteme para verilmezmiş geçin bunları ayıptır bu kadar çamur atılmaz adamın moralini bozmuşsunuz adam bugün alıcam diyor. Ordan biri çıkıp AMD bombasını patlatıyor. Yardımcı olun yardımcı köstek olmayın, ayıptır.
"Takılma sen bu fanboylara" tabii biz fanboyuz ve bu forum daha performanslı olanını söylüyor ve biz fanboyuz hahahah :D.

Ben en iyisi hocalarımızı çağıriyim. @BERWAR @Jira

:D Yine komiksiniz. Mahallede korkup abilerini çağıran çocuk gibi geldin gözüme şuan :). Durumu anlamayacak kadar yaşının küçük olduğunu düşünüyorum. Amaç burada insanlarin isteklerine göre yardımcı olmak. Neyse uzatmayacağım ben diyeceğimi dedim. Anlayıp anlamak sana kalmış.

7200TL için örnek bir Ryzen sistem:

Şimdi gelelim artılarına,
Öncelikle İşlemci stok fanı olarak, Intel'inkinden kat ve kat daha iyi. RGB Ledli soğutucusu var. Anakart ledli, Ram'ler ledli, kasa ledli ve hoş bir kasa. Dışarıdan bakıldığında sizi çok daha iyi tatmin edecektir.
- İlk olarak ekran kartı GTX 1080. 1070'ten farklarını saymama gerek yok sanırım.
- Monitör 2K ve IPS. Sizin sistemdeki monitörünüz 1080p ve PLS bir monitör. 7000TL bütçe için PLS monitör alınmamalı. IPS panel çok daha canlı gösterir. ve 2K çok daha iyi olacaktır. DSR ile 4K'da oynarsanız ekstra zevk alırsınız tüm oyunlardan.
- İşlemci? 2K, özellikle de 4K'da Intel'deki rakiplerine fark atan bir işlemci. 7700'den 2 kat daha fazla performans alabileceğiniz bir işlemci. Çarpan kilitsiz. Yani rahatça OC edebilirsiniz. Oyun açısından mı? Oyun için de şöyle bir görsel koyayım:

Screenshot_4.jpg

R7 1700, 3.9GHz'de çalışmakta. İyi bir kasa soğutması olursa stok fan ile bu hıza ulaşırsınız. 7700K ise 5GHz'de çalışmakta. Peki hangisi üstün? Dengeli sayılır. Lakin, sizin alacağınız 7700, 3.6GHz hızda çalışmakta. Maksimum olarak 4.2 görmekte Turbo Boost ile. Peki bu durumda hangisi daha üstün olacak? Ki bu test, Ryzen'ın ilk çıktığı zamanlardan kalma. Son bios güncellemeleri ve 3000MHz ramler ile performans ciddi oranda artıyor.
Oyun dışında kalan her alanda Ryzen zaten ezici üstünlük sağlıyor. Oyun alanında? 7700'ü oyun alanında da geçer.

Ve gelelim eksilerine,
- .

Daha iyi bir ekran kartı, daha iyi bir işlemci, daha iyi bir monitör, daha iyi bir sistem.
Siz AMD sistem aldığınız zaman adamlar bize ödeme yapmıyor. Kar payı almıyoruz. Veya sizin aldığınız sistem bize yaramıyor. Bizim isteğimiz paranızı sonuna kadar hak eden bir sistem toplamanız.
Yok yine de ille de Intel diyorsanız karar sizin.

Kardeşim sistemin çok iyi al. Bende 1070 ile 1080P kullanıyorum bir sıkıntısı yok. İ7 7700 mükemmel bir işlemci aldırma sen bu fanboylara. Adam intel istiyor size ne kardeşim AMD almak zorunda mı? Adamın üstüne gitmişsiniz ne gerek var? Bende AMD almam para benim cebimden çıkıyor sanane? Adam yardım istiyor siz hala AMD diye tutturuyorsunuz. Yahu gerçekten tuhaf geliyorsunuz insanin gözüne. İster AMD alır ister İntel illa sizin kullandığınızı almak zorunda değil. İ7 çöp işlemciymiş hadi ordan be. Bu sisteme para verilmezmiş geçin bunları ayıptır. Bu kadar çamur atılmaz adamın moralini bozmuşsunuz adam bugün alıcam diyor. Ordan biri çıkıp AMD bombasını patlatıyor. Yardımcı olun yardımcı köstek olmayın, ayıptır.

Hocam sistem toplamaktan anlamıyorsanız yorum yazmayın. Bu kadar basit.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı