7000TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Lütfen ihtiyaçlarınızı belirtiniz, bizde bilgisayarı ne amaçla kullanacağınızı anlayalım ki daha iyi bir öneri yapabilelim.

443.png

Lütfen ihtiyaçlarınızı belirtiniz, bizde bilgisayarı ne amaçla kullanacağınızı anlayalım ki daha iyi bir öneri yapabilelim.
Oyun amaçlı kullanacağım bir sistem istiyorum. Aklımda
6600k
Gtx980ti
Z170 pro gaming
16gb 2666mhz ram
Evga b2 750w
Zalman ms800
Seegate barracuda 1 tb
Samsung evo 250gb
Gibi bir sistem var. Değiştirmemi önerdiğiniz parça var mı?

@Krieg The Psycho sizin gibi insanlar yüzünden güzel Sosyal'imiz en sonunda donanım haber forum'una dönecek.
Gerçekten çok tedirginim.

upload_2016-4-16_17-42-17.png

Hayali sistem gibime geliyorda olsun ginede yardımcı olalım.
Bütçe çok az aştı ama olsun al yıllarca kafana göre kullan, ha bide kasa biraz ucuz oldu ama çok kaliteli ve güvenilir'dir.Tecrübe ile sabit.

@Krieg The Psycho sizin gibi insanlar yüzünden güzel Sosyal'imiz en sonunda donanım haber forum'una dönecek.
Gerçekten çok tedirginim.

Eki Görüntüle 154955
Hayali sistem gibime geliyorda olsun ginede yardımcı olalım.
Bütçe çok az aştı ama olsun al yıllarca kafana göre kullan, ha bide kasa biraz ucuz oldu ama çok kaliteli ve güvenilir'dir.Tecrübe ile sabit.
Hocam neden hayali sistem diye düşündünüz anlamadım. Dolar kurunun ve ülkemizde parça fiyatlarının bu kadar fazla olması haliyle bu bütçelerin harcanmasına sebep oluyor. Ayrıca uzun bir süre kullanacağım. :)
Ayrıca donanım haber forum hakkında neden öyle dediniz anlamadım. Tabiki zamanla kalitesi ve kullanıcı kitlesi kötüleşti fakat çok matrak ve köklü bir forumdur. Sanırım değişen kullanıcı kitlesinden dediniz.
Son olarak topladığınız sistem muhteşem olmuş tek kelimeyle bu bütçeye 6700K+VIII Hero+GOLD sertifikalı PSU nasıl sığdı anlam veremedim ve şok oldum açıkçası :). Çok teşekkür ederim. Fakat SSD de neden Kingston?

Bütçeyi zorlayabilirseniz bunu alın yoksa ekran kartını GTX 980Ti seçin 1000TL fark açılacak. Oraya çok rahat sığar monitör. :)

Eki Görüntüle 154959
Hocam çok teşekkürler muhteşem bir sistem olmuş fakat Titan X alırsam 4K monitör almam gerekir yoksa ekran kartı biraz fazla gereksiz olur. O yüzden dediğiniz gibi 980Tİ alıp monitör almayı düşünüyorum. Fakat bir sorum var sizce önerdiğiniz kasa mı yoksa Spec03 Corsair mı?

@MagniBlue güzel kardeşim önemli değil biz herzaman burdayız.
1-Donanım Haber forumu gerçekten çok köklü fakat kullanıcı kitlesi gerçekten berbat yoksa Mesut abi'yi çok severim.
2-Hayali sistem dememim nedeni herkez senin gibi konu açıyor fakat nedense bir türlü toplayamıyor.
3-Kingston koymamın nedeni hem fiyat olarak cüzzi hemde kalitelidir kendisi bu'da tecrübe ile sabit.
4-Sen bilmeyen cahillerin sözüne kanıpta sakın gidip Titan X alma şimdi arkadaşın dediği gibi gidip Titan X alırsın ram'den kısılır anakart'tan kısılır herşey'den kısılır ama aldığın tek şey 10 fps bilemedin 15 fps artış olur.GTX 980Ti zaten Titan X'in kırpılmış versiyonu yani overclock'larsan Titan X olur ;).
5-Msi Z170A Gaming M7 yoktu o yüzden Asus Maximus VIII Hero koydum yoksa herzaman tercihim M7'den yana ha bu demek değilki Asus kötü kesinlikle hayır oda muhteşem fakat M7 ile daha iyi overclock'lanabiliyo işlemci.Yani çok kolay M7 ile overclock yapmak.
6-Bu arada ram'lerde 3000mhz dikkatinizi çekerim :).
İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı