Oyun amaçlı kullanacağım bir sistem istiyorum. AklımdaLütfen ihtiyaçlarınızı belirtiniz, bizde bilgisayarı ne amaçla kullanacağınızı anlayalım ki daha iyi bir öneri yapabilelim.
Hocam neden hayali sistem diye düşündünüz anlamadım. Dolar kurunun ve ülkemizde parça fiyatlarının bu kadar fazla olması haliyle bu bütçelerin harcanmasına sebep oluyor. Ayrıca uzun bir süre kullanacağım.@Krieg The Psycho sizin gibi insanlar yüzünden güzel Sosyal'imiz en sonunda donanım haber forum'una dönecek.
Gerçekten çok tedirginim.
Eki Görüntüle 154955
Hayali sistem gibime geliyorda olsun ginede yardımcı olalım.
Bütçe çok az aştı ama olsun al yıllarca kafana göre kullan, ha bide kasa biraz ucuz oldu ama çok kaliteli ve güvenilir'dir.Tecrübe ile sabit.
Hocam çok teşekkürler muhteşem bir sistem olmuş fakat Titan X alırsam 4K monitör almam gerekir yoksa ekran kartı biraz fazla gereksiz olur. O yüzden dediğiniz gibi 980Tİ alıp monitör almayı düşünüyorum. Fakat bir sorum var sizce önerdiğiniz kasa mı yoksa Spec03 Corsair mı?Bütçeyi zorlayabilirseniz bunu alın yoksa ekran kartını GTX 980Ti seçin 1000TL fark açılacak. Oraya çok rahat sığar monitör.
Eki Görüntüle 154959
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.