7000TL'ye sistem önerisi

Niye 2400 mhz ram alıyorsun ki en fazla 1600 mhz çalıştıracak o işlemci.

2400 MHz Cl9 Ram linki paylaşabilir misin?

Arkadaşım bence PSU'dan kıs. 750-800W yeterli.

PSU yüksek seçmemin sebebi alacağım ekran kartının yükte 523W tüketimi korkutuyor Açıkcası o yüzden 1000 veya 1200 olarak düşündüm.

Niye 2400 mhz ram alıyorsun ki en fazla 1600 mhz çalıştıracak o işlemci.

Çalıştıracaktır

Arkadaşım sistemin arkadaşların dediği gibi hayali olmuş . Ama fotoğraflarını gönderdiğinde çaktım köfteyi .

Sistemin süper bu arada. Hayırlı olsun. Tepe Tepe kullan. Hani bi takılma anında türk milleti vur açılır prensibi ile oynamana gerek yok .

İşte insanların bazıları kanıt sunduğum halde ısrarla hayali sistem demesi kıskançlıktan başka bir şey değildir. Önerin varsa yazmanı isterim kardeş. Darısı sana inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
kaan pak

Sana neden kimse yardım etmiyor ? Sence niye ? Çünkü hayali, sistemi al resmini öyle çek
Arkadaşım inanmıyorsanız neden konuya mesaj atıyorsunuz boş boş yorum yapmayın buralarda belki babası zengin trilyonları var ister 7 bin ister 20 bin tl harcar siz niye karışıyorsunuz !! Arkadaş bazı parçalarda bizim önerimizi istemiş sende önerini yap yapmıyacaksan buraya boş yorum atma !

Sistemin şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

@kaan pak kardeşim sadece anakart fotoğrafını çekince sistem toplanmış olmuyor. Sistemin kasa içerisinde ADAM GİBİ fotoğraflar atarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…