7000TL'ye sistem önerisi

Hangi zihmiyet bu sistem hayal diyor. Ayrıca bu kadar yazmış, zaman ayırmış. 7000 TL ' ye sistem toplayanında buraya konu açmasının tuhaf olan tarafıda yok bence. Buraya zaman ayırıp konu açmış. Belli ki bizlerin düşüncesini önemsiyor. Lütfen biraz saygı gösterin. "Ayrıca 7000 TL ' ye araba alınır. " gibi apaçi gibi yazmaktan vazgeçin. Belli ki alıyorken her şeyin kalitelisini almak istiyor. Bence de en mantıklısı bu. Ekran kartı olarak da Asus GTX 780 ti almanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede git ekran kartını R9 295x2 al, bence değer. :D
Ayrıca ekran kartını sakın ola Zotac alma. 3-5 FPS için değmez. ASUS veya MSI al geç.

@Recep Baltaş lütfen ilgilenin.
İdiot şuuru bozuk moderatörünüz Mikail konuların altına yazdığım yorumlarımı siliyor. Dangalak 5 gün kendi kafasına göre ceza veriyor. Noktalama işaretlerine dahi dikkat ederek yazdığım yorumu silmiş lütfen böyle denge sorunu olan gönyede duramayan heriflere bu kadar yetki vermeyin.
Şimdiden saygılar.

Hangi zihmiyet bu sistem hayal diyor. Ayrıca bu kadar yazmış, zaman ayırmış. 7000 TL ' ye sistem toplayanında buraya konu açmasının tuhaf olan tarafıda yok bence. Buraya zaman ayırıp konu açmış. Belli ki bizlerin düşüncesini önemsiyor. Lütfen biraz saygı gösterin. "Ayrıca 7000 TL ' ye araba alınır. " gibi apaçi gibi yazmaktan vazgeçin. Belli ki alıyorken herşeyin kalitelisini almak istiyor. Bencede en mantıklısı bu. Ekran kartı olarakta Asus GTX 780 ti almanı öneririm.

Herkes asus diyor zaten ekran kartına da kararı verdim asus alacam teşekkür ederim önerin için ve beni savunduğun için.
Bu bütçede git ekran kartını R9 295x2 al, bence değer. :D
Ayrıca ekran kartını sakın ola Zotac alma. 3-5 FPS için değmez. ASUS veya MSI al geç.

Ona bütçe yetmiyor o kadar abartıya çıkmayıda düşünmüyorum açıkcası.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı