7000TL'ye sistem önerisi

@kaan pak kardeşim sadece anakart fotoğrafını çekince sistem toplanmış olmuyor. Sistemin kasa içerisinde ADAM GİBİ fotoğraflar atarsan sevinirim.
Arkadaşım konuyu nerenle okuyosun çok merak ettim ? Adam demişki anakart ile kasayı aldım diğer parçalar nasıl iyimi uyumlumu öneriniz varmı diyor sen gelmiş buraya ne yazıyorsun :cool:

@kaan pak kardeşim sadece anakart fotoğrafını çekince sistem toplanmış olmuyor. Sistemin kasa içerisinde ADAM GİBİ fotoğraflar atarsan sevinirim.
Farkındaysan parçaları tek tek alıyorum ve bunu araştırarak yapıyorum. Bunu anlamadın mı sen daha?
kaan pak

Sana neden kimse yardım etmiyor ? Sence niye ? Çünkü hayali, sistemi al resmini öyle çek
Seninde yardımına ihtiyacım yok evlat. Bilgisizsin burda kirlilik yapma.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte insanların bazıları kanıt sunduğum halde ısrarla hayali sistem demesi kıskançlıktan başka bir şey değildir. Önerin varsa yazmanı isterim kardeş. Darısı sana inşallah.

Arkadaşım zaten ilk başta inanmamıştım yazmışım sonra fotoğrafları görüce inandım. Darısı benim başıma inşallah :D .

Hocam sen en iyisi amd r9 295x2 al cunku piyasada su anda zirvedeki kart bu. Ve su sogutmali arastirsan bulabilirsin senin sistemine bu yakisir.

Yorumların hepsine teker teker baktım da abi ayıp be hani bende 15 yaşındayım ve 7000 liralık sistem topluyorum adama demediğiniz laf kalmamış yok hayali sistem yok şu sistem bu sistem... sizin aileniz ya da kendiniz ayda 2000-3000 lira yapıyor diye millet daha yüksek fiyatlarda bir bilgisayar toplamamalı mı? Gerçekten ayıp.

Hocam sen en iyisi amd r9 295x2 al cunku piyasada su anda zirvedeki kart bu. Ve su sogutmali arastirsan bulabilirsin senin sistemine bu yakisir.
bu kart beni çok aşar şuan alamayacağım bir şeyi alırım diyemem. Önerin için teşekkür ederim.
Yorumların hepsine teker teker baktım da abi ayıp be hani bende 15 yaşındayım ve 7000 liralık sistem topluyorum adama demediğiniz laf kalmamış yok hayali sistem yok şu sistem bu sistem... sizin aileniz ya da kendiniz ayda 2000-3000 lira yapıyor diye millet daha yüksek fiyatlarda bir bilgisayar toplamamalı mı? Gerçekten ayıp.
Kıskançlık insanın doğasında var. O yorumları yapanlar ayıp nedir bilmezler.
Not: Sistem hazır olduğunda video ve resimler konu altına eklenecektir sistem hayal diye sızlanan arkadaşlar çok üzülecekler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı