700W Bilgisayara UPS Önerisi

Önerebileceğim en uygun ürün.
Tunçmatik Digitech Eco 1500VA Line Interactive UPS (TSK3672) Fiyatı
Marka kendisini kanıtlamış Türk yapımı bir üründür. Daha üst seviye ürünleri de bulunmaktadır.
UPS işi şakaya gelmez. Kötü ürünler, telafi edilemeyecek aksaklıklara ve kayıplara sebep olabilir.
Bu ürünün akü kapasitesi çok yüksek değildir. Bu yüzden sadece PC yi kapatacak kadar (Takribi 5-10dk.) besleyebilecektir.
Zaten UPS'lerin temel mantığı da budur.

Bence gidip UPS felan alıp parana yazık etme, 250-300-500 TL'ye alacağın UPS en fazla taş çatlasın monitörde dahil 30 dakika idare edecektir. Boşuna masraf.

Bence gidip UPS felan alıp parana yazık etme, 250-300-500 TL'ye alacağın UPS en fazla taş çatlasın monitörde dahil 30 dakika idare edecektir. Boşuna masraf.
Sonra da...
Yahu harddiskim daha yeni, BAD SEKTÖR oluşmuş :LOL:
PC de DON var, GÖMLEK var :ROFL:
İMDAAAT MAVİ EKRAN yedim, diye feryadı figan etsin :yerlerde:
Tabiiki her bölgedeki elektrik kesintileri farklıdır.
:uyan:

Sonra da...
Yahu harddiskim daha yeni, BAD SEKTÖR oluşmuş :LOL:
PC de DON var, GÖMLEK var :ROFL:
İMDAAAT MAVİ EKRAN yedim, diye feryadı figan etsin :yerlerde:
Tabiiki her bölgedeki elektrik kesintileri farklıdır.
:uyan:
Her elektrik kesilmesinde öyle olsaydı, ben Urfa'da yaşıyorum, her gün elektrik kesintisinin haddi hesabı belli değil, senin söylemene bakarsan benim hergün bilgisayara format atmam, disk birleştirme vs, yeni bilgisayar parçaları almam, yeni bilgisayar toplamam lazım, bilgisayar açıkken o kadar ardı ardına elektrik gidip geliyor, bilgisayarda hiç bir sorun yok, son derece stabil çalışıyor.

Bu konuda tartışmam.
Senin PC çok iyi demekki :D
Ben UPS ihtiyacı olan bir arkadaşa öneride bulundum. Sen bu isteğe karşı çıktın.
Mesele kapanmıştır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı