- Makaleler
- 1
Sistem iyi, fakat anakart B450 M S2H olursa daha iyi olur. Ayrıca sadece 10 dolar fark ile 1660 Ti yerine RTX 2060 alabilirsiniz.
MSI tercihimdir, anakart seçimimi B55M PRO-VDH olarak güncelliyorum. Bir sorum olacak Wi-Fi olması fiyatına etki eder mi? Çünkü ben her türlü kablolu kullanacağım eğer etki ediyorsa Wi-Fi olmayan daha hesaplı bir anakart tercihimdir.
8-12$ fark ediyor.Hocam Türkiye'de 200 TL'ye kadar etkiliyor ama sizde de büyük ihtimal bir 15-20 dolar etkiliyordur.
Bluetooth dongle'ım da var ona da gerek yok. O zaman B450 M S2H'ye geçiyorum.@Mr. Beko aynı zamanda Bluetooth modülü görevi de var ama isterseniz bulabiliriz yani.
8-12$ fark ediyor.
Hocam evet RTX diyince beni de cezbetti biraz ama daha önce hiç evga kart kullanmadım ve küçük boyut kartlara pek ısınamadım. Şuanki kartımın kocaman fanları olmasına rağmen gürültülü ve pek serin çalışamıyor. MSI TwinFrozr'a soğutma ve ses konusunda baya güveniyorum. O yüzden o kartı tercih ettim.Sistem iyi, fakat anakart B450 M S2H olursa daha iyi olur. Ayrıca sadece 10 dolar fark ile 1660 Ti yerine RTX 2060 alabilirsiniz.
Yanlış yazmışım DS3H olacaktıS2H bildiğim kadarıyla 60$ bir anakart.
2700X için çok da olmasa biraz düşük kalıyor gibi, B450M DS3H alırsanız 4 RAM slotu ve daha iyi işlemci beslemesine sahip olursunuz.
Kasa ve PSU'yu şuan belirlemedim elimde bir adet Xigmatek 750W 80+ Silver bir PSU var onu kullanabilirim. Kasa olarak da uygun fiyatlı ve ferah bir kasa alacağım.Kasa modeliniz nedir? Kasa ve PSU göremedim sistemde model olarak.
İnşallah dostum teşekkür ederim.Hayırlı olsun diyelim o zaman![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.