709$ Amerika'dan Ryzen 7'li sistem toplama

Bütçe
4000-4500TL
MSI tercihimdir, anakart seçimimi B55M PRO-VDH olarak güncelliyorum. Bir sorum olacak Wi-Fi olması fiyatına etki eder mi? Çünkü ben her türlü kablolu kullanacağım eğer etki ediyorsa Wi-Fi olmayan daha hesaplı bir anakart tercihimdir.

Hocam Türkiye'de 200 TL'ye kadar etkiliyor ama sizde de büyük ihtimal bir 15-20 dolar etkiliyordur.

@Mr. Beko aynı zamanda Bluetooth modülü görevi de var ama isterseniz bulabiliriz yani.
Hocam Türkiye'de 200 TL'ye kadar etkiliyor ama sizde de büyük ihtimal bir 15-20 dolar etkiliyordur.
8-12$ fark ediyor.

@Mr. Beko aynı zamanda Bluetooth modülü görevi de var ama isterseniz bulabiliriz yani.

8-12$ fark ediyor.
Bluetooth dongle'ım da var ona da gerek yok. O zaman B450 M S2H'ye geçiyorum.
Sistem iyi, fakat anakart B450 M S2H olursa daha iyi olur. Ayrıca sadece 10 dolar fark ile 1660 Ti yerine RTX 2060 alabilirsiniz.
Hocam evet RTX diyince beni de cezbetti biraz ama daha önce hiç evga kart kullanmadım ve küçük boyut kartlara pek ısınamadım. Şuanki kartımın kocaman fanları olmasına rağmen gürültülü ve pek serin çalışamıyor. MSI TwinFrozr'a soğutma ve ses konusunda baya güveniyorum. O yüzden o kartı tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı