709$ Amerika'dan Ryzen 7'li sistem toplama

Bütçe
4000-4500TL
Sistem iyi fakat anakartı bence değiştirin tomahawk gibi bir model alın.
Bir de son zamanlarda yurtdışında bilgisayar toplama konuları sanki fazlalaştı bize inat mi açıyorsunuz 😅.
Evet ben de anakarttan emin değildim zaten.
İntalık bir durum yok, ülkemizde elektronik fiyatları yüksek olduğu bir gerçek e haliyle insanlar yurt dışından parça almayı mantıklı görüyor.
Git bak internetten nedenmiş.
Nedenini açıklarsanız sevinirim. Eğer sebebi OC performansı ise sistemimde overclock yapmak pek istemiyorum olabilidiğince uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum.
Yenisiniz diye laf etmiyorum neyse. Herkes overclock yapmayı bilmiyor bu arada.
+1 fakat overclock yampayı biliyorum bir OC geçmişim var ama tercih etmiyorum.

Evet ben de anakarttan emin değildim zaten.
İntalık bir durum yok, ülkemizde elektronik fiyatları yüksek olduğu bir gerçek e haliyle insanlar yurt dışından parça almayı mantıklı görüyor.

Nedenini açıklarsanız sevinirim. Eğer sebebi OC performansı ise sistemimde overclock yapmak pek istemiyorum olabilidiğince uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum.

+1 fakat overclock yampayı biliyorum bir OC geçmişim var ama tercih etmiyorum.

Hocam anakartı değiştirip alabilirsiniz bu sistemi o arkadaşı dinlmeyin.

100$ dediğim anakart 109$ olmuş, B550M DS3H var ona da bakabilirsiniz 95$ o da.
MSI tercihimdir, anakart seçimimi B55M PRO-VDH olarak güncelliyorum. Bir sorum olacak Wi-Fi olması fiyatına etki eder mi? çünkü ben her türlü kablolu kullanacağım eğer etki ediyorsa Wi-Fi olmayan daha hesaplı bir anakart tercihimdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı