Log tarzında bir dosya olabilir. Temp klasöründekiler gibi. Silerseniz bişey olacağını düşünmüyorum.Arkadaşlar diskimde "70e9a7aebf6ee27e84" adlı bir klasör var. Baktım klasöre Microsoft'la alakalı şeyler var. Dün bu klasör yoktu daha yeni fark ediyorum. Silersem bir şey olur mu?
Hocam birden diskte gördüm virüs falan sandım.Niye karışıyorsun Windows'un klasörüne? Temptir zaten silinir ya da disk temizle onunla gider. Siz müdahale etmeyin direk.
Hocam birden diskte gördüm virüs falan sandım.
Silinmezse silsem bir sıkıntı olur mu?Korkunun ecele faydası yoktur. Sakat yerlerde dolaşmayın yeter. Windows Defender korur zaten yeterince.
Net birşekilde rahat bırakın dedim. Windowsu mu çökertmek istiyorsunuz?Silinmezse silsem bir sıkıntı olur mu?
Hocam zaten Windows'um başka diskte. Hiçbir şey kurmadan kendi kendine geldi zaten.Net bir şekilde rahat bırakın dedim. Windows'u mu çökertmek istiyorsunuz?
Hocam zaten Windows'um başka diskte. Hiçbir şey kurmadan kendi kendine geldi zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.