Tam performans mı? Gerçi orası önemli değil benim için, isterse çeyrek versin, sadece günlük kullanımdaki akıcılık hissi SATA SSD'ye göre HDD farkı yaratıyor mu bu önemli.
Resmi sitesinde 2200MB/sn'ye kadar diyor. Bu durumda okuma/yazma tam performansta olmaz, ama akıcılık?
Tam performans mı? Gerçi orası önemli değil benim için, isterse çeyrek versin, sadece günlük kullanımdaki akıcılık hissi SATA SSD'ye göre HDD farkı yaratıyor mu bu önemli.
@SideWinder kesinlikle aynı fikirdeyim. Vega'yı bekleyebilirim ama. Eğer uygun fiyatlı bir 1070 bulursam Vega'yı beklemeden alacağım eğer RX Vega gerçekten güzel bir performans sergilerse onu alırım. Ama darboğaz yok hocam. Intel de düşünmüyorum, düşünülmesi teklif dahi edilemez.
Ha 1 ms 144 Hz Quantum Dot ve 3000:1 statik kontrast oranı sunan 2K bir monitör bulursanız bakarım. Ama 2000 liradan yüksek olursa bakamam.
Tanıtılan modeli baz aldım. Oyun kartlarının bundan düşük güç tüketeceğini düşünüyorum. Oyun performansı da fena değil paylaştığım sitede test sonuçları da var. Bilhassa 4K'da neredeyse 1080 performansı veriyor.