74 Mbps VDSL altyapı ile hangi hızdaki paket seçilmeli?

Mertysz0

Decapat
Daha fazla  
TurkNet altyapı sorgulamasına göre VDSL altyapım 74 Mbps hıza izin veriyor. Şu anki internet sağlayıcım Türk Telekom, kullandığım tarife 24 Mbps'de ve paketin taahhüdü ocak 2025'te bitecek. Online işlemlerden baktığımda 50-75-100 Mbps paketlere geçebiliyorum. Hangi Mbps olan paketi tercih etmeliyim?

TurkNet altyapı sorgulamasına göre VDSL altyapım 74 Mbps hıza izin veriyor. Şu anki internet sağlayıcım Türk Telekom, kullandığım tarife 24 Mbps'de ve paketin taahhüdü ocak 2025'te bitecek. Online işlemlerden baktığımda 50-75-100 Mbps paketlere geçebiliyorum. Hangi Mbps olan paketi tercih etmeliyim?
74 Mbps destekliyorsa 100 alıp boşa para vermenin anlamı yok fiyatlar sabit değildir herhalde değil mi? Uzun süre oldu TT'den kurtulalı da bilmiyorum pek :D. 75 uygun olacaktır.

Taahhütlü ise 100 Mbps'ye geçin. Hat yoğunluğuna ve saha dolabı uzaklığına göre* tahminen 90-95 Mbps alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı