510095
Hectopat
- Makaleler
- 2
Nasıl bulabilirim?
DSL information diye bir şey var mı orada?
Nasıl bulabilirim?
Hocam bugün NetSpeed kurulumum tamamlandı. 100mbps almıştım kendileri zaten ben söylemeden altyapım 80 küsür desteklediği için 75 ile sınırlandırdı. Belirtmenize gerek kalmıyor.Yeni taşınacağım evde altyapıyı sorguladığımda 74Mbps diyor. 100Mbps paket alırsam internetin stabil olmayacağı gibi şeyler okudum. Stabil bir internet için 75 veya 50Mbps mi almalıyım, bunun doğruluğu nedir? Doğruysa mesela ben 100Mbps paket alsam ISS'den 70 ile sınırlandırmalarını istesem böyle bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2002775
Evet, buldum, değerler nasıl acaba ?DSL information diye bir şey var mı orada?
Evet, buldum, değerler nasıl acaba?
Hangi değerden anladınız acaba ? ve ideali, iyisi nasıl olmalı ?Pek iyi değil. İdare eder.
Hangi değerden anladınız acaba? Ve ideali, iyisi nasıl olmalı?
Özellikle akşam saatlerinde netimde çok dalgalanma oluyor. Modeme res atınca düzeliyor, 5dakika idare ediyor, sonra düzeliyor, sonra orta bi ayar tutturuyor, müşteri hizmetlerini arıyorum kanal değişikliği fln yapıyorlar, düzeliyor biraz, bunlar hergün aynı şekilde tekrar ediyor.Yukarıda attığım konuda hepsi teker teker anlatılmış. Hat zayıflamanız biraz fazla.
Özellikle akşam saatlerinde netimde çok dalgalanma oluyor. Modeme yeniden başlatınca düzeliyor, 5dakika idare ediyor, sonra düzeliyor, sonra orta bir ayar tutturuyor, müşteri hizmetlerini arıyorum kanal değişikliği falan yapıyorlar, düzeliyor biraz, bunlar her gün aynı şekilde tekrar ediyor.
Değerler kötü hat zayıflaması çok yüksek, 35mbps bile alamazsınız, kablolar eskiyse değiştirmekte yarar var.Evet, buldum, değerler nasıl acaba ?
Değerler kötü hat zayıflaması çok yüksek, 35Mbps bile alamazsınız, kablolar eskiyse değiştirmekte yarar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.