EdmonnDantes
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Lütfen doğru bilgilendirme yapalım. 75 bin TL sistem toplama diye başlık açıyorsunuz. İnsanlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda vakitlerinden ayırıp size yardımcı olmaya çalışıyor. Sonra ben 75 bin veremem diye insanların vakitlerini çöp ediyorsunuz.Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Playstation ve Xbox tercih etmememin nedeni, öncelikle Steam, Epic Games vs. gibi oyun platformlarında yaklaşık 1400 orijinal oyunumun bulunması. PS5'e geçersem haliyle sıfırdan bir oyun kütüphanesi dizmek zorunda kalacağım. Ayrıca pc platformunu tercih etmemin bir diğer sebebi de, Playstation'a özel (exclusive) oyunların büyük bir hızla pc platformuna Sony tarafından portlanıp getirilmesi. Örnek olarak, Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy, God of War, Horizon Zero Dawn, Days Gone, Marvels's Spiderman Remastered vs. Yani PS exclusive bir oyun için konsol almak artık mantıklı değil bence. Hatta tahminlerime göre God of War Ragnarok, The Last of Us Part II ve Horizon Forbidden West de yakın/orta vadede portlanarak pc platformuna gelecektir. Bahsettiğim gibi, konsol almak için şu anlık bir ihtiyacım yok
Bileşenler gayet güzel fakat sadece ekran kartı bile bütçemi aşıyor. Yani demek istediğim, tercih ettiğim ekran kartından bu kart 11 bin lira daha pahalı.
Evet, haklısınız 4K toplanıyor ama benim gözüm pek yüksekte değil. 2K 60 FPS oynatsın oyunları ve min. 5 yıl beni götürsün sistem umarım, yeterli
Çok teşekkürler. Baya kaliteli bileşenler fakat fiyat olarak bütçemin sınırında. Yani, şu an toplamak istediğim sistem 70 bin ediyor zaten, bir de üzerine 5 bin daha... bilemiyorum![]()