75 bin TL 2K sistem toplama önerisi

Bütçe
75k

ULfİsya

Femtopat
Daha fazla  
2K için sistem toplayacağım. RX 9070 2K için yeterli mi? Bir de monitör ile kasa için toplam bütçe 75 bin TL. Sizce elran kartı ve işlemci olarak hangi ikiliyi kullanmalıyım?

1742924428579.png

Toplamda 77.821TL. Bütçen çıkmazsa RAM'lerin daha ucuzu var. Parça parça olarak toplanırsa belki daha iyisi toplanabilir.

MSI G274QPX 27 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör olarak bunu düşün müştüm aralarında çok fark var mıdır

Birde attığınız sitemdeki kasayı bir tık daha yükseltsek desem neye yükseltmeliyim

Son düzenleme:
hocam monitör için hangi modeli seçtiniz acaba ben de ikisi arasında kaldım.
Daha seçmedim bende araştırıyorum alacağım ilk sistem olacak ancak alıraam ıps panel düşünüyorum o yüzden msi seçeceğim gibi duruyor

@efebatiin sizce hangi monitörü önerirsiniz ve attığınız sistemin stoğu bitmişte farklı bir sistem önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Daha seçmedim bende araştırıyorum alacağım ilk sistem olacak ancak alıraam IPS panel düşünüyorum o yüzden MSI seçeceğim gibi duruyor.

@efebatiin sizce hangi monitörü önerirsiniz ve attığınız sistemin stoğu bitmişte farklı bir sistem önerebilir misiniz?

Monitör olarak G65B bakabilirsin. Hazır sistem olarak aklımda pek bir şey yok hocam. @kxy hocam biliyordur belki güzel bir hazır sistem.

MSI G274QPX 27 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör olarak bunu düşün müştüm aralarında çok fark var mıdır

Birde attığınız sitemdeki kasayı bir tık daha yükseltsek desem neye yükseltmeliyim

Bu msi ghosting sorunlu hocam onermem. Hissetirmeyecek kadar az olsada sorunu var. Hikayeli oyun oynuyorsaniz rahatsiz etmez ama rekabetci oyunlarda hissediliyor.

Monitor bunu oneririm.

Hazir sistem olarak 9070XT sistem bulmak zor. Tek tek toplamak uygunmu? 5070Ti bakilabilir yada.

Islemciyi 9600x yapın.

Anakartı ASRock yapın.

Bu en mantiklisi gibi. Assagida yaptigim sekilde ozellestirilebilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250327_194727_Chrome.jpg
    Screenshot_20250327_194727_Chrome.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
RX 9070 2K da beni 3,4 sene idare edebilir mi bir de ben IPS panel bir monitör düşünüyordum bu G65 VA yanlış değilsem 2K güzel bir IPS panel monitör öneriniz var mıdır? @kxy

RX 9070 2K da beni 3,4 sene idare edebilir mi bir de ben IPS panel bir monitör düşünüyordum bu G65 VA yanlış değilsem 2K güzel bir IPS panel monitör öneriniz var mıdır? @kxy
O fiyata önerilebilecek herhangi bir ipsden daha iyi görüntü kalitesine sahip. Almamaktaki tek etken kavisli ekran olması olabilir. Sert bir kavise(1000r) sahip. Herkese göre değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı