75 bin TL i5 14600K RTX 5060 Ti sistem iyi mi?

Hocalar gerçekten çok haklısınız, gittim sistemi toplamış bulundum, parayı da ödedim maalesef. Zamanla iyileştirmeler yapacağım mecburen. Ama siz böyle söyleyince para beni de üzdü, yazık olmuş. Sağlık olsun. Bundan böyle foruma sorarım donanım, yazılım gibi işleri.

Hocalar gerçekten çok haklısınız, gittim sistemi toplamış bulundum, parayı da ödedim maalesef. Zamanla iyileştirmeler yapacağım mecburen. Ama siz böyle söyleyince para beni de üzdü, yazık olmuş. Sağlık olsun. Bundan böyle foruma sorarım donanım, yazılım gibi işleri.
Sağlık olsun, güle güle kullanın.

Ben olsam direkt iade ederdim. Yasal olarak mağazadan da alsanız 2 gün içinde iade hakkınız bulunuyor iade almıyoruz vs. diyemezler dava edeceğinizi söylerseniz otomatik yaparlar.

Ben olsam direkt iade ederdim. Yasal olarak mağazadan da alsanız 2 gün içinde iade hakkınız bulunuyor iade almıyoruz vs. diyemezler dava edeceğinizi söylerseniz otomatik yaparlar.
Böyle bir hakkı varsa, kesinlikle kullansın.

Mümkünse sistem konusunda her zaman interneti tercih edin yoksa böyle kazıklanırsınız. Sistemi iptal edin, internetten RX 9070 XT'li sistem ve 2K monitör alınabiliyor.

Böyle bir hakkı varsa, kesinlikle kullansın.

Mağazadan alınırsa aynı gün iade edilebiliyor normalde ama itiraz için 2 gün süreç veriliyor ki normalde kanunen 14 gün içerisinde iade edebileceği yönünde ancak tam bir açıklaması olmadığı için Vatan gibi yerler fevri davranıyor sattık almıyoruz kafasındalar davayı duyunca da seve seve iptal etmek zorundalar diğer türlü yasalara girince ağır bir ceza yiyorlar. Ama sürecin oraya gelememesi için de 40 takla atıyorlar insanı bayıp aman dedirtmek için yapmadıkları laf gebeliği yok o yüzden zorlamak gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı