75 Hz 1 ms DVI çıkışlı monitör önerisi

Wourx

Kilopat
Başlıkta da yazdığım gibi 75 Hz 1 ms DVI çıkışı olan (çünkü ekran kartımda sadece DVI çıkış var) bir monitör önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır almayı düşünüyorsanız 75hz 1ms almanızı önermem, bu düşük hz monitörlerin ikinci elleri 200-300tlye buluna biliyor sıfır ayarında. Sıfır alıcaksınız örnek bu 144hz 1ms böyle bir şey almanız daha iyi olur. Ekran kartınız nasıl bilmiyorum ama 75hz monitörler sıfır olarak tarih oldu gibi boşuna paranızı harcamayın onlara.

Ekran kartım RX 470 144 fps alabileceğim neredeyse hiç bir oyun yok o yüzden 75 HZ almak zorundayım

Direk DVI çıkışlı istediğiniz özelliklerde monitör bulamadım açıkcası. Sıfır ürün olarak yok. Fakat VGA dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. VGA kabloları 85 Hz kadar destek veriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191226-194215.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 56
Ekran kartım RX 470 144 fps alabileceğim neredeyse hiç bir oyun yok o yüzden 75 HZ almak zorundayım
ekran kartın benimle aynı bende de sadece dvi çıkışı var mining oluyor yani düz rx470 değil şuan 75hz monitörüm var 66hz olarak kullanıyorum dvi to hdmi yapıyorum 75hz alamıyorum, dvi desteği var monitörümün eğer direk dvi olarak bağlandıysan 75 hz alabildin mi görürsen lütfen cevap ver.
Monitörün desteklemiyor demeyin orda tam markası yazmıyor.

Dosya Ekleri

• 32132132.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 64
75 HZ görüntü almak istiyorsan display port kullanmak zorundasın.Kardeşime yeni AOC 75 HZ monitör aldık HDMI ile bağladı ama 75 HZ gözükmüyordu sonra display port ile bağladık gözüktü. Display port ile bağlarsan sorun çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…