İmzanda gördüm, şuanda o monitör hakkında inceleme yapıyorum fakat oyun performansı olarak insanlar hiç memnun kalmadıklarını belirtmişler internette.Yeni almış olduğum Samsung CF390'a bakabilirsin.
İmzanda gördüm, şuanda o monitör hakkında inceleme yapıyorum fakat oyun performansı olarak insanlar hiç memnun kalmadıklarını belirtmişler internette.Yeni almış olduğum Samsung CF390'a bakabilirsin.
İmzanda gördüm, şuanda o monitör hakkında inceleme yapıyorum fakat oyun performansı olarak insanlar hiç memnun kalmadıklarını belirtmişler internette.
Yani titremeler oluştuğunu söylemişler, yüksek Hz almak için ayarları yükseltince ghosting olduğunu falan söylemişler. Bunlarla karşılaştınız mı ?Nasıl bir performans bekleniyor ki ? Sonuçta FPS'yi veren ekran kartıdır. Renk canlılığı konusunda bence 1 numara, İPS monitör denemedim onda daha iyi olduğu söyleniyor.
Yani titremeler oluştuğunu söylemişler, yüksek Hz almak için ayarları yükseltince ghosting olduğunu falan söylemişler. Bunlarla karşılaştınız mı ?
Bu monitör hoşuma gitti gibi. Bugün mağazada da inceledim sanki tercihler arasında en iyisi bu gibi.Kendi monitörümü öneriyorum. ASUS VP247QG. Birçok özelliği var. Buradan incelemesine bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.