75 Hz 5 MS Monitör Önerisi

harp

Decapat
Uzun bir aradan sonra kullandığım monitör çöp oldu. Yeni monitör tercihi yaparken sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Öncelikle söylemek isterim ki bilgisayarda son dönem online oyunları vb. oynayan birisi değilim. Kafamda ki filtrelediğim seçeneklerde 75Hz 5ms özelliklerinde bir monitör aramaktayım. Fakat filtrelediğim seçeneklerde bütçeme göre monitör bulamıyorum. Öncelikle 75 yerine 60Hz veya 5ms yerine 1ms arasında ciddi bir performans farkı var mıdır? Sizlerin önerileriniz ve düşünceleriniz nelerdir?

2k çözünürlükte 32inç 75hz 5ms ve freesync destekli olarak kendi kullandığım monitörü önerebilirim. Aoc'un bir modeli hem uygun fiyatlı hemde renk kalitesi gerçekten çok hoş bir monitör.. Biraz bi ghosting problemi var fakat gözüne batacak kadar değil kesinlikle rahatsız etmiyor, çok dikkat edersen anca görebiliyorsun.. Yani benim kullandığım üründe ghosting seviyesi yok denecek kadar az fakat aynı ürünü kullanıp ghosting'ten şikayet edenlerin sayısı da oldukça fazla.. Hem fiyat uygunluğu hem çözünürlük hemde büyüklüğü göz önünde bulundurarak böyle bir öneri yapmak istedim

Evet bütçemi berlitmeyi unutmuşum. Maksimum 600 lira gibi bir bütçe ayırıyorum şuanda. Önemli olan benim için hz olacaksa dedinizi muhakkak göz önünde bulunduracağım.

Şuanda internette araştırdığım ve bulduğum:
-23 ACER SA230bid FHD IPS LED 4MS 250 Nits
2 ürün arasında +ları ve -leri var ama sizler olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Acer Monitör
Asus Monitör

teşekkürler

Son düzenleme:
Evet "Viewsonic - VX2257-MHD" modeline denk geldim ve gerçekten ideal bir ürün. Fakat ben oyun için almadım için boyutuna kapıldım ve "23 inch ACER SA230bid" aldım şimdilik memnunum.

Freesynch var mı acaba monitörde?Hepsiburada da var yazıyor ama ürünün kendi sitesinde göremiyorum.
Malesef daha deneyim fırsatı bulamadım bu konuda bilgim yok ama ben "amazondan" alırken böyle bir özellik olduğunu göremedim.

Samsung 24CF390 24" Curved 72HZ 4MS monitör tavsiye ederim. Fiyatları bazen 600'e düşüyor denk getirip alabilirsiniz.
Blackfriday bekleyebilseydim değerlendirirdim fakat elimde başka monitör olmadığı için acer aldım. 🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı