75 Hz monitör CS:GO FPS kaç olmalı?

Muratbekcii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 75 Hz monitörüm var ve CS:GO oynuyorum. 300-350 arası FPS alıyorum. Ekran kartı sıcaklığım 63-65 arası. FPS sabitlemem gerekiyor mu mesela 150-200 arasına FPS sabitlesem görüntü ya da akıcılık olarak bir fark olur mu? Yoksa bu şekilde kalmalı mı?

İstersen 1000 FPS al, yine de 75 FPS göreceksin ekranın 75Hz olduğundan dolayı. Ben bilgisayarı yormamak ve daha çok ısınmaması için ekranım 144Hz olduğundan dolayı 160-170 FPS civarı kullanıyorum (1-2 FPS düşüşlerinde daha iyi oluyor). Senin de 90 civarı sabitlemeni öneriyorum.

Hocam göz'e bağlı ben 75Hz kullanıyorum 120FPS altına düşünce kastığını hissediyorum bunun için oyunu oynamanız lazım bana kalırsa en az 150FPS.
Örnek vermek gerekirse profesyonel oyuncular 144Hz ile oynarken 300'e sabitlediğini hatırlayalım.
Şu an 240Hz kullanıyorlar genel olarak 400FPS sabitliyorlar.

O zaman bir sorun çıkmıyormuş evet. Her seferine girmek gerekiyormuş ama konsola.
5 saniye falan sürüyor zaten, bence sorun oluşturacak bir şey değil.

Hocam göz'e bağlı ben 75Hz kullanıyorum 120FPS altına düşünce kastığını hissediyorum bunun için oyunu oynamanız lazım bana kalırsa en az 150FPS.
Örnek vermek gerekirse profesyonel oyuncular 144Hz ile oynarken 300'e sabitlediğini hatırlayalım.
Şu an 240Hz kullanıyorlar genel olarak 400FPS sabitliyorlar.

Bence o durum psikolojik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı