75 Hz monitör kasma hissi

Edımm

Centipat
Önceden 1440X900 monitörüm varken GTX 1050 drop sorunu vardı 1080P geç düzelir dediler. Geçtim şimdi de 75 FPS altı sanki 30-20 FPS oynuyormuşum gibi bir görüntü var bunun çözümü var mıdır? Ekran kartını aldıgım günden beri rahat rahat oyun keyfi yaşayamadım. Teşekkürler şimdiden.

Önceden 1440X900 monitörüm varken GTX 1050 drop sorunu vardı 1080P geç düzelir dediler. Geçtim şimdi de 75 FPS altı sanki 30-20 FPS oynuyormuşum gibi bir görüntü var bunun çözümü var mıdır? Ekran kartını aldıgım günden beri rahat rahat oyun keyfi yaşayamadım. Teşekkürler şimdiden.
Oyunu 75fps'e sabitlemeyi deneyin.Onun dışında monitöre bağlantı yaptığınız kablodan sorun olabilir farklı bir kabloyla monitöre bağlanmayı deneyin.

Önceden 1440x900 monitörüm varken GTX 1050 drop sorunu vardı 1080p geç düzelir dediler. Geçtim şimdi de 75 FPS altı sanki 30-20 FPS oynuyormuşum gibi bir görüntü var bunun çözümü var mıdır? Ekran kartını aldıgım günden beri rahat rahat oyun keyfi yaşayamadım. Teşekkürler şimdiden.

Çözebildinmi hocam aynısı bende var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı