75 Hz Monitör Önerisi

Harry Ahmet

Hectopat
1 MS olsa tabii ki daha iyi olur çoğunlukla CS:GO ve LOL oynayacağım. Bütçem çok kısıtlı. Piyasadaki en ucuz 75Hz monitörü alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Çöp olsun ama yine de 75Hz olsun mu dersin? Yoksa kaliteli görüntü görmek istiyorum mu dersin? Tabii paran olsa, hem kaliteli hem de 75Hz monitör elbette var. Bütçem çok kısıtlı dediğin için soruyorum.

Çöp olsun ama yine de 75Hz olsun mu dersin? Yoksa kaliteli görüntü görmek istiyorum mu dersin? Tabii paran olsa, hem kaliteli hem de 75Hz monitör elbette var. Bütçem çok kısıtlı dediğin için soruyorum.
600 taş çatlasa 700TL gibi bir bütçem var. Tabikide kim istemez kaliteli bir monitör. Ben 700TL aralığında hem kaliteli hemde 75HZ monitör bulamıyacağımı zannediyorum.

az renk kalitesi daha iyi diye
Az mı? :ROFL::ROFL: De-va-sa fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Harry Ahmet Biraz oku genel kültür.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı