75 Mbps VDSL internet önerisi

Makaleler
1
Altyapım yalnızca VDSL 75 Mbps destekliyor. Fiber mevcut değil. 12 ay taahhüt veya taahhütsüz alabilirim. Modem ve kurulum ücreti olmazsa taahhütlü olabilir.
25/35 Mbps aralığında arıyorum. Eve yeni girdiğim için bu ay masraf yapmak istemedim. O yüzden TurkNet, Millenicom, Netspeed vb. gibi taahhüt olmayan paketlere pek yanaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an TurkNet kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Benim hattıma Türk Telekom 22 MB'den fazla vermiyordu. Şu an TurkNet'ten 75 MB alıyorum( yer Sakarya)

@eleveNNx
Çok fark eder mi? Modem bakınıyoruk şu an.
Hocam işin açıkçası bu iş biraz şansa bağlı desem yeridir.
Şimdi senin evine giren dsl kablosunun küçük bir sorunu vardır. Bunun üzerine sen zibilyontane iss de denesen bi cacık olmaz.
Ama kablon sağlamdır herkesin lanet ettiği iss den çok memmnun kalırsın öyle diyeyim daha doğru olur bence.

Şimdi senin evine giren dsl kablosunun küçük bir sorunu vardır. Bunun üzerine sen zibilyontane iss de denesen bi cacık olmaz.
Ama kablon sağlamdır herkesin lanet ettiği iss den çok memmnun kalırsın öyle diyeyim daha doğru olur bence.
Aynen öyle. Aslında bu bilgiyi verebilen biri Technopat' ı yeni keşfediyor... Şaştım. Yeni bir kullanıcı mı açtınız? Siz daha önce var mıydınız?

Hocam bakıcaz artık. Taahhüt olmadığı için çok sorun etmiyorum. Demin yanlışlıkla buraya mesaj attım.
@John Keating
Hepsi Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Pek fark olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Hocam bakıcaz artık. Taahhüt olmadığı için çok sorun etmiyorum. Demin yanlışlıkla buraya mesaj attım.
@John Keating
Hepsi Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Pek fark olacağını sanmıyorum.
Evet hepsi Telekoma bağımlı. Fiyat ve Hizmet konusunda TürkNet. 100 mb interneti 184 tl' ye almayın. Yazıktır. 100 lira fazla vermek hoş değil. Taahhütte yok, TürkNette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı