750 bin TL'ye araç tavsiyesi

2014 1.2TSI leon.
Clio ve bunun arasında hangisini tercih etmek mantıklıdır.

Leon, Clio ile kıyasla sürüş dinamikleri ve malzeme kalitesi olarak bir iki adım önde olacaktır. Görünüş olarak da çoğu kişiye hitap ediyor ve tuning işlemlerine çok açık. Benim tek eksi bulduğum konu fiyatı. Sonuçta 2014 model arabaya böyle şişik fiyatlar üzücü. Daha az para vererek 2020 araçlar bile alınabiliyor.
Siz araca ne kadar süre binmeyi düşünüyorsunuz?

Leon, Clio ile kıyasla sürüş dinamikleri ve malzeme kalitesi olarak bir iki adım önde olacaktır. Görünüş olarak da çoğu kişiye hitap ediyor ve tuning işlemlerine çok açık. Benim tek eksi bulduğum konu fiyatı. Sonuçta 2014 model arabaya böyle şişik fiyatlar üzücü. Daha az para vererek 2020 araçlar bile alınabiliyor.
Siz araca ne kadar süre binmeyi düşünüyorsunuz?
Onda tam emin değilim 2-3 seneye model değişebilirim.

Onda tam emin değilim 2-3 seneye model değişebilirim.

O zaman 2014 model araba bizim amacımıza hitap etmez hocam. Kısa süreli kullanacaksanız güncel araçlara yönelin.

Clio'nun sahibi ile. Görştüm sol arka çamurluk boya ve sağ arka kapı göçük düzeltme var. Fotoğrafları ve videolarını attı. O tarafta da hafif çizikler var boyanmamış. Kendi yaptırmış. 860 bin TL olur dedi. Aracıma kefilim farklı şeyler çıkarsa ekspertizi ben karşılayacağım dedi. Dediğim gibi hasarları kendi yaptırmış. Hasar kaydı yok. Sıkıntı mıdır? Emin olamadım nasıldır sizce iyi midir fiyat. Yoksa yeni ilanları mı beklemeliyim? Bir sıkıntı çıkarda Ankara da araba gidip boş dönmekde istemiyorum.

@utkuyksl0

Clio'nun sahibi ile. Görştüm sol arka çamurluk boya ve sağ arka kapı göçük düzeltme var. Fotoğrafları ve videolarını attı. O tarafta da hafif çizikler var boyanmamış. Kendi yaptırmış. 860 bin TL olur dedi. Aracıma kefilim farklı şeyler çıkarsa ekspertizi ben karşılayacağım dedi. Dediğim gibi hasarları kendi yaptırmış. Hasar kaydı yok. Sıkıntı mıdır? Emin olamadım nasıldır sizce iyi midir fiyat. Yoksa yeni ilanları mı beklemeliyim? Bir sıkıntı çıkarda Ankara da araba gidip boş dönmekde istemiyorum.

@utkuyksl0
Merhabalar. Konu çözüme yaklaşmış ama kısa bir şey eklemek istedim belki işinize yarar. İlanını attığınız clio motor şanzıman olarak baya mantıklı. 1.0 tce motorda devirdaim ve termostata dikkat etmenizi tavsiye ederim. Aşırı pahalı parçalar değiller fakat bu araçta belkide kesin olan tek kronik sorunlu bozulan parça. Fiyat olarak da bana absürt gelmedi fiyatı bence değerlendirebilirsiniz içinize sindiyse. Zaten her şey eksperde çıkıyor bu araçlarda. Turboya dikkat etmenizi tavsiye ederim ekstra olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı