750 Ti Asus dcu 2 normal mi yoksa Strix mi ?

Fanlar'ın 50 dereceden az iken durması ve 3 yıl garanti strix için olan artılar. TF ise 92 cm olan 2 fan ve daha geniş yapıda olan pasif soğutmasın olması'da artı yanları. Yani bir birlerini eşitleyen kartlar. Msi kartı daha uzundur. Kasanda yer varsa msi içinde olan uzun olmasına da neden olan fanlar ve pasif soğutma. Asus modeli'de kısa ama 750 ti fazla ısınan bir kart olmadığı içinde sorunda yok. Yani asus tasarımı hoşuna gidiyorsa fazladan para verip al. Msi tasarımı hoşuna gidiyorsa daha ucuza alırsın ve bir şey kaybetmezsin. Birde strix modelinde vga için dönüştürücü kullanman gerek ama msi üzerinde zaten vga çıkışı var.

Fanlar'ın 50 dereceden az iken durması ve 3 yıl garanti strix için olan artılar. TF ise 92 cm olan 2 fan ve daha geniş yapıda olan pasif soğutmasın olması'da artı yanları. Yani bir birlerini eşitleyen kartlar. Msi kartı daha uzundur. Kasanda yer varsa msi içinde olan uzun olmasına da neden olan fanlar ve pasif soğutma. Asus modeli'de kısa ama 750 ti fazla ısınan bir kart olmadığı içinde sorunda yok. Yani asus tasarımı hoşuna gidiyorsa fazladan para verip al. Msi tasarımı hoşuna gidiyorsa daha ucuza alırsın ve bir şey kaybetmezsin. Birde strix modelinde vga için dönüştürücü kullanman gerek ama msi üzerinde zaten vga çıkışı var.
Tamam kardesim zaten Msı almaya karar vermiştim ama bu acıklama cok iyi geldi peki bu kartın uzunlugunu nerden ogrenebilirim kasam küçük sayılır micro atx anakart falan kullanıyorum

Asla sıgmaz Hdd ler ile çakışıyor onları cd-rom un oldugu yere monte edebilirmiyim acaba ? biraz üzerine calışmam lazım ama vaktim yok :(

Peki aradaki fiyat ve güç gereksinimi farkına rağmen Asus r9 270 almak daha mı mantıklı? 270 in verdiği performans aradaki fiyat ve güç farkına değer mi?

Peki aradaki fiyat ve güç gereksinimi farkına rağmen Asus r9 270 almak daha mı mantıklı? 270 in verdiği performans aradaki fiyat ve güç farkına değer mi?
Fiyatları aynı denecek kadar yakın. Evet değer çünkü 270 modeli 760 modelinin %5-6 altında bir kart yani 265 modeli 750 ti modelinden % 2-3 hızlı iken 270 modelinde bu fark fazlasıyla katlanıyor.

Fiyatları aynı denecek kadar yakın. Evet değer çünkü 270 modeli 760 modelinin %5-6 altında bir kart yani 265 modeli 750 ti modelinden % 2-3 hızlı iken 270 modelinde bu fark fazlasıyla katlanıyor.
VGA girişli bi monitörde içinden çıkan dönüştürücü ile sıkıntı yaşar mıyım?

Tek fanlı olan modellere yönelirsin. Zorlamaya gerek yok hani. Strix modeli'de mi sığmaz. Tek fanlı modelin ölçüleri bunlar 18.2 x 11.5 x 3.9 açıp ölçmen en doğru kararı vermene neden olur.
Kasada cok küçük bir modifikasyon ile yerine oturuyor açtım ölçtüm biçtim
Ayrıca strix modeli sıgıyor sanırım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı