750 Ti için sistem önerisi

Şöyle diyeyim o zaman, eğer bir sıkıntısı yoksa ve işinizi görecekse fazladan masraf yapmanıza gerek yok. İsterseniz sonradan alabilirsiniz. Kaç adet fan var içinde? Ekstra fan takabileceğiniz yuvalar var mı?

Öyleyse şimdi ilanı açıyorum 1540 TL den. Tekrar söyleyeyim Bonus kart ile sipariş verirseniz 50 TL bonus veriyor.
Hocam bonus kartım yok maalesef. Ben parayı toplayayım ondan sonra açın isterseniz. Şu an 1200 var elimde. Bir de fiyatta ufak bir şey daha yaparsanız sonuçta ikimizin de işi görülecek ve get uygulaması ikimizin de işine yarıyor.

Hocam bonus kartım yok maalesef. Ben parayı toplayayım ondan sonra açın isterseniz. Şu an 1200 var elimde. Bir de fiyatta ufak bir şey daha yaparsanız sonuçta ikimizin de işi görülecek ve get uygulaması ikimizin de işine yarıyor.
Pekala beklemedeyim. En fazla 1500 TL ye kadar düşebilirim.

Son düzenleme:
Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.

İşlemciyi N11'den, anakartı İtopya'dan, RAM'i ve güç kaynağını da Hepsiburada'dan aldım.

RAM: G.Skill RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 Gaming (Oyuncu) Ram (F4-3000C15S-8GVRB) - incehesap.com
Tamam hocam haber edeceğim ben bu akşam veya yarın.
@semihozel22 Hocam ilanı açabilirsiniz. Gün içinde alacağım. İlanda ürünlerin kutuları, garanti belgeleri, faturaları da olursa iyi olur. Veya bunların resimlerini özelden numarama da atabilirsiniz.
Cep:0541 466 55 49
Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.

İşlemciyi N11'den, anakartı İtopya'dan, RAM'i ve güç kaynağını da Hepsiburada'dan aldım.

RAM: G.Skill RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 Gaming (Oyuncu) Ram (F4-3000C15S-8GVRB) - incehesap.com
Bu arada kargo ne kadar tutar Van'dan İstanbul'a acaba? O parayı sahibinden karşılıyor mu hocam?
Pekala beklemedeyim. En fazla 1500 TL ye kadar düşebilirim.
Kardeş vaz mı geçtin? Çevrimiçisin ama cevap vermedin.

Son düzenleme:
Tamam hocam haber edeceğim ben bu akşam veya yarın.
@semihozel22 Hocam ilanı açabilirsiniz. Gün içinde alacağım. İlanda ürünlerin kutuları, garanti belgeleri, faturaları da olursa iyi olur. Veya bunların resimlerini özelden numarama da atabilirsiniz.
Cep:0541 466 55 49

Bu arada kargo ne kadar tutar Van'dan İstanbul'a acaba? O parayı sahibinden karşılıyor mu hocam?

Kardeş vaz mı geçtin? Çevrimiçisin ama cevap vermedin.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Bildirim gelmemişti. İlanı hemen açıyorum. @Türkolog34 hocam ilanı açtım onaylanınca alabilirsiniz. İlan NO: 595567363
İlan yayına alınmıştır. Bu da linki: Emre Kaya için ayrılmıştır. - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 595567363

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı