750 Ti ile 144 Hz almak

1615793297730.png

Kağıt üstünde destekliyor ancak DirectCU 750 Ti bu değere erişebiliyor diye biliyorum 1.4 ile. Phoenix ulaşamıyor galiba.
@BerkayZ87 bu konuda bir yerde ilgilenmişti tekrar bakar ise mutlu olurum.

HDMI en fazla 120 Hz verir.
HDMI ile 144Hz alan ben buna Allah'ın bir hikmeti mi demeliyim? Yoksa HDMI 2.0 kablosu kullandığımdan olabilir mi acaba? Bilmeden bu kadar net konuşup yanlış bilgilendirme yapıyorsun. HDMI 2.0 240Hz bile verir.

HDMI ile 144Hz alan ben buna Allah'ın bir hikmeti mi demeliyim? Yoksa HDMI 2.0 kablosu kullandığımdan olabilir mi acaba? Bilmeden bu kadar net konuşup yanlış bilgilendirme yapıyorsun. HDMI 2.0 240Hz bile verir.
HDMI 2.0 destekliyor zaten, ancak ekran kartının çıkış portu HDMI 2.0 değil bu yüzden veremiyor.
Yukarıda da bahsettim.

HDMI 2.0 destekliyor zaten ancak ekran kartının çıkış portu HDMI 2.0 değil bu yüzden veremiyor.
Yukarıda da bahsettim.
Biliyorum ama hocam arkadaşın demesine göre bakacak olursak "HDMI en fazla 120Hz verir." diyor. Bu yanlış bir bilgilendirme, söylemesi gereken; "Bu ekran kartı HDMI üzerinden en fazla 120Hz verir." demesi gerekirdi. Kendisi de muhtemelen HDMI ile 240Hz alabileceğini bilmiyor ki hiçbir HDMI 120Hz'in üstüne çıkamaz gibi bir söylemde bulunmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı