750 Ti Valorant Oyundan atma

anil1442

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba iyi günler benim eski bir Casper masaüstü bilgisayar var 5 yıldır kullanıyorum ama son 1 ay içerisinde bilgisayar sorun çıkarmaya başladı tüm oyunlarda önce bir cızırtı geliyor sonra oyundan atıyor ya da oyun beyaz ekran oluyor bir de CS:GO'da oyun Alt Tab'a geçiyor ama geri gelmiyor PSU diye atlamayın olabilir PSU markasını bilmiyorum 5 yıl önce Casper'ın hazır bilgisayarlarından almıştım i7 6. nesil GTX 750 Ti var 16 GB RAM 8 paylaşılıyor. (Bu 8 paylaşma sorunu nedir bunu da anlatırsanız sevinirim) yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Şunu da ekleyeyim Valorant'ta hata olarak ekran kartı hafızası doldu hatası verip öyle oyundan atıyor belki işinize yarar.

ramgg.PNG

ekrankartıgg.PNG

Öncelikle paylaşılan 8 olayı o donanıma RAM'den verebilirsiniz yani GTX 750 Ti belleği 2 GB ve size yetmiyor RAM'den 2 GB verip kartın belleğini 4 GB'a çıkarabiliyorsun onun sınırıda 8 GB'mış, ama senin PC 51MB ayırdığı için başta 0.1 yazıyor ona çok takılma. Bu tür hatalar genelde RAM ya da işlemcinin stabil olmamasından kaynaklanabilir. PSU'da sorunu ben olsam en son arardım belliki işlemci ya da RAM ile alakalı bir durum buna birçok şey neden olabiliyor. Bence bir de işlemcinin Turbo modunu BIOS'tan kapatıp öyle deneyin.

Driver'ler güncel mi? PSU'yu paylaşabilir misiniz?

Ekran kartı Driver'ı güncel diğer driver güncellemelerini bilmiyorum ama Windows Update'lerini yapıyorum bir de PSU demişsiniz PSU markasını bilmediğimi ilk mesajda yazmıştım.
Öncelikle paylaşılan 8 olayı o donanıma RAM'den verebilirsiniz yani GTX 750 Ti belleği 2 GB ve size yetmiyor RAM'den 2 GB verip kartın belleğini 4 GB'a çıkarabiliyorsun onun sınırıda 8 GB'mış, ama senin PC 51MB ayırdığı için başta 0.1 yazıyor ona çok takılma. Bu tür hatalar genelde RAM ya da işlemcinin stabil olmamasından kaynaklanabilir. PSU'da sorunu ben olsam en son arardım belliki işlemci ya da RAM ile alakalı bir durum buna birçok şey neden olabiliyor. Bence bir de işlemcinin Turbo modunu BIOS'tan kapatıp öyle deneyin.

Tamam Turbo modunu kapatıp denerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videodakini dene olmassa yaz ama %90 olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı