750 TL APU Sistem Toplama

Hasan Emir Geyik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,kendim için bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sırf oyun oynamak için. Şuanki bilgisayarım hurdaya dönmüş durumda. Monitörüm,klavyem,farem,güç kaynagımda var ancak kaç watt oldugunu bilmiyorum. İstediğim işlemci,anakart,ram,ve psu. PSU yeterse sadece bana üçü yeterli diye düşünüyorum. Oynamak istediğim oyunların başında; Outlast,Pes 2015,Bf4,FarCry4. Bunların hepsi low'da kasmadan oynatsın yeter.
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,kendim için bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sırf oyun oynamak için. Şuanki bilgisayarım hurdaya dönmüş durumda. Monitörüm,klavyem,farem,güç kaynagımda var ancak kaç watt oldugunu bilmiyorum. İstediğim işlemci,anakart,ram,ve psu. PSU yeterse sadece bana üçü yeterli diye düşünüyorum. Oynamak istediğim oyunların başında; Outlast,Pes 2015,Bf4,FarCry4. Bunların hepsi low'da kasmadan oynatsın yeter.
Şimdiden teşekkürler.
Bu sistem ile dediğin oyunları oynayabilirsin. Yalnız bütçenizi 18 tl aştı. Ama en iyi şekilde oyunları oynatabilecek bir APU sistem. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Dosya Ekleri

• vnjmv.png
    vnjmv.png
    66,9 KB · Görüntüleme: 342
Son düzenleme:
Güç kaynağını 500w seçmemin sebebi ileride bir ekran kartı almayı düşünürseniz zorluk oluşmasın diye. Güle güle kullanının.
Teşekkür ederim ancak A6 serisi eskidi. Richland kullanıyor ve galiba mantle desteği yok. Topladıgınız sistem gayet stabil çalışacağına eminim. 750 TL'nin sınırlarını zorlayarak A8 7600 alınamaz mı ?

Teşekkür ederim ancak A6 serisi eskidi. Richland kullanıyor ve galiba mantle desteği yok. Topladıgınız sistem gayet stabil çalışacağına eminim. 750 TL'nin sınırlarını zorlayarak A8 7600 alınamaz mı ?
Kusura bakmayın A6 yı yanlışlıkla seçmişim düzelttim bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Aklıma AMD A8 7600K yapıp Ram'leri 2*4 yapmak geldi. Dediğim gibi yaptığım sistem sizce nasıl olur.
A10 un daha performanslı olduğunu düşünüyorum A10 un oyun performanslarını izleyip sizde bu düşünceye varabilirsiniz. Tabiki de seçim sizin ama.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı