750 TL Bisiklet Önerisi

ErhanD60

Hectopat
Daha fazla  
Beyler benim yaşım 16, boyum 1.65, kilom 70. Ben genellikle asfaltta sürmeyi planlıyorum ama atlamak zıplamak merdivenlerden inmek de istiyorum. Bana en fazla 750 TL'lik 2.el veya sıfır bisiklet önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merdivenlerden inmek atlamak zıplamak gibi bir amacınız var ise dağ bisikleti tercih etmelisiniz. Ama kendimden biliyorum dağ bisikleti sizi yollarda çok yoracaktır. Önce ne tür bir bisiklet alacağınıza karar verseniz daha iyi olur.

Önden amortisörlü, kilitlenebilir 26" bisiklet sizin için uygun olur ama kilitlenebilir amortisörlü bisikletler 750TL bandında biraz zor bulunur.

Genel olarak asfaltta yormayıp, atlayıp zıtlamanı - merdivenlerden inmesi sağlayacak bir bisiklet ne sıfır ne de ikinci el olarak 750 TL bütçe ile mümkün değil. Asfaltta süreceğim dersen tamam ancak atlayıp zıplayayım dediğinde 750TL ile bu iş zora giriyor biraz, 2 gün sonra da elinde kalır zaten bisiklet.

Salcano NG 750 kullanıyorum ve 700-750 liraya 2017 modelini 0 alabilirsin. İhtiyacına uygun bir bisiklet.
İlk iki yıl 6 ayda bir ondan sonra yılda bir bakımlarını yaptırırsan 6-7 yıl rahat sürersin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı