750 TL mouse önerisi

Klavye de önermemişler.

Alt da gülme çokluğuna baka sana bir.
'Klavye olarak Razer önermem. Onun yerine Corsair STRAFE RGB öneririm. Mouse olarak Razer Deathadder Chroma çok iyidir. Kulaklık olarak da Steelseries öneririm.'

'bana göre razerın sadece kulaklıgı alnımaz ama mouse ve klavyesi alınır bende şu an razer blackwidow chroma v2 ve razer deathadder essential var memnumum'

'Razer blackwidow'u öneririm switchlerinin kötü olması tamamen yalan ve rakip firmaların uydurdukları yalandır.'

Klavye de önermemişler.

Alt da gülme çokluğuna baka sana bir.

Komik bir cevap verdiği için gülme emojisi atmışlar :D

Glorious hangi modeli bilmiyorum ama bir modelinde kronik sorun var diye duymuştum.
edit: model o kronik sorunluymuş

Son düzenleme:
Logitech G502'de sorun yaşar mıyım? Çoğu kişi çift tıklama sorunu var demiş. Eğer düzelttilerse onu almak isterim zaten kulaklığım da Logitech.

İsim belirtmiyorum isteyen alınabilir ama eğer ki bir konu hakkında bilginiz yoksa ve kendinizi de geliştiremiyorsanız o konu hakkında yorumda bulunmayın bilgi kirliliği çıkmasın. He kendimi geliştiririm bilen kişilerden düşünce vs alırım derseniz istediğiniz kadar yapın ama bilmiyorsanız bırakın bilen kişiler yorumda bulunsun.

Rival 600 asla onermem guzel mouse agir biraz ama yan slikonlari berbat
Rival 600 Logitech G502 Razer Basilisk V2 kullandim en memnun oldugum mouse Razer
İndirimde 350 TL kacirma

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı