750 TL mouse önerisi

Elimin boyu 17,5 eni 9 oyunda palm claw arası tutuyorum mouse önerir misiniz?
Buradaki konuya bakıp kendine uygun fareyi bulabilirsin.

Bugün mağazada DeathAdder V2 ile G502'yi denedim ikisi de çok iyiydi kararımı G502'den yapacaktım ama çift tıklama sorunu çok yaygınmış o yüzden DeathAdder V2 kaldı geriye peki DeathAdder v2'nin artısı eksisini bilen varsa yazabilir mi?

Esksisi yok artısı olarak ergonomik yapıya sahip tek tıkla DPI profilleri değiştirilebilir hafifdir FPS oyunlarında aşırı rahat edersiniz alıştıktan sonra performans artışı olur malzeme kalitesi G502'den daha iyidir kablosu örgülü ve uzundur tuşları mekanik ve optiktir sensör bakımından en iyi sensörlerden biridir @hadwiger bu rehberinde nedenini anlatmıştır Hero 25k (G502 sensörü)nin üstün olduğu tek konu DPI'dır ayrıca parçalarını kolayca bulabilirsin.

Elimin boyu 17,5 eni 9 oyunda palm claw arası tutuyorum mouse önerir misiniz?
iyi günler. mouse larla ilgili en çok bilinen ama en önemli klişe ergonomisinin elinize yatkın olup olmadığıdır. en iyi sensöre sahip mouse a sahip olsanız bile ergonomisi elinizi rahat ettirmiyorsa oturmuyorsa o mouse sizin için para israfı olur.

öncelikle kullanım alanınızı belirlemeniz gerekiyor. önceliğiniz oyunlar mı yoksa gündelik işleriniz mi. yoksa yarı yarıya mı takılacaksınız. eğer sadece oyunlar üzerine vakit harcayan biriyseniz özellikle de fps oyunları ben size bütçenizi bir tık daha artırıp zowie almanızı öneririm. benimde el boyutlarım sizinkine yakın ve palm grip tutuyorum. zowie ec2 modelini kullanıyorum ve fps oyunlarda performansım bariz bir şekilde artıyor.

logitech in superlight modeline de sahibim ama ergosu elime tam uymadığı için zowie deki performansı alamıyorum. esporcuların hafifliğiyle vs. çok tercih ettiği ve piyasanın yeni amiral gemisi olan bir mouse ama benim için en uygun mouse değil mesela. o yüzden önceliğiniz elinizin mouse üzerindeki hakimiyet kabiliyeti olmalı.

arkadaşlar size razer deathadder v2 yi önermiş ve sanırım deneme fırsatınız olmuş. eğer ergonomisinden memnun kaldıysanız tercih edebilirsiniz gönül rahatlığıyla. sizin aklınız biraz g502 modeline kaymış ama logitechin kronik çift tıklama sorunlarıyla başınız ağrıyabilir. razer performans ve dayanıklılık açısından sizi memnun edecektir diye düşünüyorum. ama dediğim gibi eğer fps üzerine gaming mouse arıyorsanız ben size zowie yi de radarınıza almanızı öneririm. kullanım amacınızı net belirtirseniz seçeneklerinizi netleştirmek adına yolu kafadan yarılamış olursunuz.

DeathAdder v2'den daha iyi bir mouse peki o fiyat bandında?

Bu bütçede olan ürünler zaten kafa kafaya ürünler olduğundan dolayı bu çok daha iyi demek tamamen yanlış olur.

Örnek olarak ben attıklarım arasından ilkini seçerim bence daha iyi ama sen gidersen DeathAdder V2 seçersin sana göre o daha iyi olur.

Sensörler aynı oluyor bu bütçeden sonrasında ve kalan hafiflik, kablo, skatez gibi unsuzlar giriyor işin içinde. İlk attığım ise daha hafif, yedeği bulunan paracord kabloya sahip ve gayet iyi skatezleri bulunuyor.

@Commanjettere
50% FPS(Warband, Rainbow) 50% (HOI4, EU4);
%75 oyun 25% iş için kullanacağım.
Zowie markasında sorun yaşarsam ilgilenecek müşteri hizmetleri var mı?

@444635 haklı çoğu yönden V2 daha iyi ve bütcenizi aşmıyor ayrıca ergonomisi Zowie'den daha iyi FPS oyunlarında daha iyi performans alırısnız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı