750 TL mouse önerisi

Logitech G502'de sorun yaşar mıyım? Çoğu kişi çift tıklama sorunu var demiş. Eğer düzelttilerse onu almak isterim zaten kulaklığım da Logitech.

Çok ağır asla önermem rahat bile edemedim kullanış konusunda. Önerdiğim ürünlere ek olarka daha uygun seçenekler olarak ise

Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu iki ürüne bakabilirsiniz.

@Elektrikos

Birincisi, bahsettiğiniz konu 2016 yılında açılmış. 2016 yılında Razer birçok ilke imza atmış olsa da Razer'ın en kötü yıllarından biriydi ve çoğu ürün sorunluydu. Konuda önerilen Deathadder V2 2020 yılında çıkmış ve en fazla satılan oyuncu farelerinden birisi.

Razer herkesin oyuncularla "nerd" diye dalga geçtiği zamanlarda oyunculara özel ekipmanlar üretmeye başladı, o yüzden çok popüler bir marka (Razer'ın İnstagram'da 8 milyon takipçisi var. Oyuncu ekipmanı üreten markalar arasında en yükseği bu.) Razer bu kadar popüler olduğu için de çoğu ürünü milyon satıyor. Bu kadar fazla satan bir marka olduğu için haliyle sorun yaşayan kişiler de oluyor. Zaten şu anda sorunlu ürünü bulunmayan hiçbir marka yok.

Razer özellikle son yıllarda piyasaya çok iyi ayak uydurdu. Şu an dünyanın en iyi 3 oyuncu faresini baktığınız zaman Razer Viper Ultimate'i G Pro X Superlight ve Model O Wireless ile beraber ilk sıralarda görürsünüz, aynısı klavye için de geçerli. Ayrıca Razer Türkiye pazarına önem veren, ülkemize özel fiyatlandırma yapan bir firma.

Yani, tabii ki görüşünüze saygı duyuyorum fakat arkası olmayan yorumlarla "berbat bir şirket" diyerek insanları yanlış yönlendirmeniz hoş değil.

@Elektrikos

Birincisi, bahsettiğiniz konu 2016 yılında açılmış. 2016 yılında Razer birçok ilke imza atmış olsa da Razer'ın en kötü yıllarından biriydi ve çoğu ürün sorunluydu. Konuda önerilen DeathAdder V2 2020 yılında çıkmış ve en fazla satılan oyuncu farelerinden birisi.

Razer herkesin oyuncularla "nerd" diye dalga geçtiği zamanlarda oyunculara özel ekipmanlar üretmeye başladı, o yüzden çok popüler bir marka (Razer'ın Instagram'da 8 milyon takipçisi var. Oyuncu ekipmanı üreten markalar arasında en yükseği bu. Razer bu kadar popüler olduğu için de çoğu ürünü milyon satıyor. Bu kadar fazla satan bir marka olduğu için haliyle sorun yaşayan kişiler de oluyor. Zaten şu anda sorunlu ürünü bulunmayan hiçbir marka yok.

Razer özellikle son yıllarda piyasaya çok iyi ayak uydurdu. Şu an dünyanın en iyi 3 oyuncu faresini baktığınız zaman Razer Viper Ultimate'i G PRO X superlight ve model o Wireless ile beraber ilk sıralarda görürsünüz, aynısı klavye için de geçerli. Ayrıca Razer Türkiye pazarına önem veren, ülkemize özel fiyatlandırma yapan bir firma.

Yani, tabii ki görüşünüze saygı duyuyorum fakat arkası olmayan yorumlarla "berbat bir şirket" diyerek insanları yanlış yönlendirmeniz hoş değil.

%100 katılıyorum ki Razer zaten evelden beri oyuncuları sonuna kadar destekleyen bir firma olarak kendini ön plana çıkarıyordu.

Arkadaşım Black Widow V2 ilk çıktığı zamanlarda almıştı ve hala hiçbir sorunu vs olmadan çatır çatır kullanıyor ki o zaman bile çok fazla bir ücret ödememişti. Son zamanlarda yapılan fiyat politikaları ile birlikte Basilisk V2 gibi bir ürün 350₺ iken Black Widow V3 600₺ gibi güzel fiyatlara bulunabiliyor.

Buna gidip berbat bir marka demenin hiçbir mantığı yok açıkçası. Kişisel bir fikir ama açıkçası böyle bir düşünce de sonuna kadar yanlış.

Bugün mağazada DeathAdder V2 ile G502'yi denedim ikisi de çok iyiydi kararımı G502'den yapacaktım ama çift tıklama sorunu çok yaygınmış o yüzden DeathAdder V2 kaldı geriye peki DeathAdder v2'nin artısı eksisini bilen varsa yazabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı