750 TL Oyuncu Ekipman Tavsiyesi

Bu fiyat aralığında bunlar en uygun ve güzelleridir.

• Katılıyorum

• Katılmıyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hepsi aynı marka olsun diye bir derdim yok demiş. Sizin dediğiniz seti alırsa çok kötü bir karar yapmış olur. Yani öncelikle SteelSeries Rival 100, Logitech G402 veya Logitech G403 ile kıyaslanamaz bile.

Kulaklık olarak HyperX Cloud Core daha mantıklı.

Son olarak Apex Raw'ın ismi Apex 300 olarak değiştirildi. Almak istersen en ucuz hali hepsiburada sitesinde:)

Hepsi aynı marka olsun diye bir derdim yok demiş. Sizin dediğiniz seti alırsa çok kötü bir karar yapmış olur. Yani öncelikle SteelSeries Rival 100, Logitech G402 veya Logitech G403 ile kıyaslanamaz bile.

Son olarak Apex Raw'ın ismi Apex 300 olarak değiştirildi. Almak istersen en ucuz hali hepsiburada sitesinde:)

evet yine acemiliğimi konuşturmuşum direk başlığı görünce atladım hepsi aynı marka olsun derdim yok dediğini görmemişim bile artık konuları daha güzel okumaya başlamam lazım :) HyperX ürünlerini hiç bilmiyorum hiç tecrübem olmadı düzeltmeniz için teşekkürler :)

Kulaklıkta HyperX cloud Core alıcam. Klavye olarak g410 da kararlıyım dediğim gibi rgb olması mekanik olması ve logitech güvencesi olması ve fiyatının aşırı pahalı olmaması sebebiyle g410. Mouse olarakda gidip bakıcam g403 ve g402 arasında karar vericem

Öncelikle uzun zamandır araştırıyorum ve bu fiyat aralığında bunların en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hepsi aynı marka olsun veya logitech olsun (Çin markaları ve garantisizler hariç) diye bir derdim de yok.

KLAVYE: Logitech G410 (350 TL)
MOUSE: Logitech G402 (200 TL)
KULAKLIK: Logi. G430 (amazon=200 TL)

Daha önce bu ürünleri kullanan veya bu fiyat aralıklarında başka ürün tavsiye edebilecek veya ürünlerle ilgili bir eleştirisi olan veya bildiği kadarıyla fikir vermek isteyen herkes lütfen yorumunu benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)

KLAVYE: Cooler Master Masterkeys Pro L beyaz cherry Mx red (360 TL)
MOUSE: Cooler Master MasterMouse Pro L (250 TL)
KULAKLIK: Cooler Master MasterPulse Bass FX (200 TL)
Hepsi Türkiye'de mevcuttur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı