7500 - 15000 TL arası fiyata sistem önerisi

Bütçe
7500 - 15000

brius

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2018
Mesajlar
35
Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım fakat donanım hakkında boşa yaşamışız hiçbir fikrim yok. O yüzden sizden ricam 7500 - 15000 TL arası 7 bin bandının altının kalitesiz ve 15 bin bandı üstünün çok pahalı olduğunu düşünerek ortalama bir fiyata oyun bilgisayarı araştırıyorum. Sizlerden ricam montaj ve bilgisayar kurulumdan anlamadığım için buna göre bir kasa, sistem olması. Ayrıca iyi bir kasa aldık diyelim bunu uyumlu bir monitörle desteklemek zorunda mıyız? Yoksa eski monitörümüzle devam etmemiz mümkün müdür? Eğer desteklemek zorundaysak fiyat bandını aşmadan hem monitör hem kasa önerisi yapabilir misiniz? Devasa FPS'ler almak zorunda değil Low olmasın high olmasın middle FPS alacak şekilde olursa çok iyi olur. Kısaca gösterişsiz ve kasma durumu yaşamak istemiyorum. Ayrıca monitör ve kasayı hallettik diyelim içinde sistemi kurulu olarak gelmiyor mu? Çünkü benim ilk ve son aldığım bilgisayar Windows 8 kurulu olarak gelmişti. Hiç sistem yükseltmesi yapmadım. 5 yıldır bu hazır bilgisayar ile GTA V ve pes serisinin belli serilerine kadar oynadım ama FIFA'yı hiç oynayamadım. Chipset hatası alıyordum nedense. Ekran kartı kaldırmıyordu sanırsam. O yüzden yeni nesil oyunları oynayabileceğim ve pes ve FIFA'nın son serilerini oynayabileceğim ve belki Valorant oynayabileceğim bir bilgisayar hiç fena olmaz. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Not: 2. el ve sistem yükseltme ve Trendyol istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bunuda alabilirsiniz ama 8gb ram daha ekleyin: Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teşekkürler hocam ilk attığınızı hoş buldum. Monitör olarak ne önerirsiniz?
 
Son düzenleme:
Şu anda 15.000 TL'ye düzgün sistem yok. Kampanyaları takip edin, RX 6600'lü sistem düşebilir.

12.500 TL'ye o APU sistem alınmaz. Çöp ve kalitesiz.

Hocam şu monitörle desteklesem nasıl olur sizce?
 
Alınabilir ama sistem için bekleyin. O sisteme o para verilmez, kasa ve PSU da çöp. APU sistem alacaksanız parça parça önereyim öyle alın.

Bu daha iyi olur:

 
Alınabilir ama sistem için bekleyin. O sisteme o para verilmez, kasa ve PSU da çöp. APU sistem alacaksanız parça parça önereyim öyle alın.

Bu daha iyi olur:

Peki bunu not aldım. Ayrıca parça olarak önerinizi merak ettim. Size zahmet söyleyebilir misiniz?
 
Ayrıca parça olarak önerinizi merak ettim. Size zahmet söyleyebilir misiniz?
Elbette:


Ne fark var ikisi de aynı diyebilirsiniz. Bileşen kalitesi olarak daha iyi. PowerBoost'un o dandik PSU'suna sistem emanet edilmez. İleride paranız olunca da iyi bir ekran kartı takar kullanırsınız.
 

Geri
Yukarı