7500 lira sistem toplama

Bütçe
Maksimum 7500
Üstte "Palit'in soğutması gayet iyi" demişsiniz. Fakat alt kısımda "Çok iyi demedim zaten" demişsiniz. "Gayet"in anlamı aşırı ölçüde, pek çok, çok, pek demek oluyor. Yanlış bir şey söylediğinizde sıyırmak için elinizden geleni yapmışsınız.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2021.01.01 - 20.52.02.39.png
    Desktop Screenshot 2021.01.01 - 20.52.02.39.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
Üstte "Palit'in soğutması gayet iyi" demişsiniz. Fakat alt kısımda "Çok iyi demedim zaten" demişsiniz. "Gayet"in anlamı aşırı ölçüde, pek çok, çok, pek demek oluyor. Yanlış bir şey söylediğinizde sıyırmak için elinizden geleni yapmışsınız.
Palit'in soğutması gayet iyi.(Ortalama olarak.) Kart daha 75 dereceyi geçmemiş. Bana laf atacağına biraz araştırmanı tavsiye ederim. 😉
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 2060 alacağıma 150 lira aşar, bunu alırdım.

Fiyatı aşıyor, SSD sorunlu, PSU kötü, kasaya bakmak havasız bırakıyor. Maalesef Vatan hazır sistemleri VW Corrado motorlu Tatra'dan farksız.

Fiyatı aşıyor, SSD sorunlu, PSU kötü, kasaya bakmak havasız bırakıyor. Maalesef Vatan hazır sistemleri VW Corrado motorlu Tatra'dan farksız.
Açıkçası kasaya ve psuya bakmadım. Fakat 2060 a düşmektense, saydıklarınız göze alınabilir gibi duruyor. Pekala siz bilirsiniz, kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı