Yeterlidir, sığar.
Palit'in soğutması gayet iyi.(Ortalama olarak.) Kart daha 75 dereceyi geçmemiş. Bana laf atacağına biraz araştırmanı tavsiye ederim.Üstte "Palit'in soğutması gayet iyi" demişsiniz. Fakat alt kısımda "Çok iyi demedim zaten" demişsiniz. "Gayet"in anlamı aşırı ölçüde, pek çok, çok, pek demek oluyor. Yanlış bir şey söylediğinizde sıyırmak için elinizden geleni yapmışsınız.
Fiyatı aşıyor, SSD sorunlu, PSU kötü, kasaya bakmak havasız bırakıyor. Maalesef Vatan hazır sistemleri VW Corrado motorlu Tatra'dan farksız.RTX 2060 alacağıma 150 lira aşar, bunu alırdım.
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Açıkçası kasaya ve psuya bakmadım. Fakat 2060 a düşmektense, saydıklarınız göze alınabilir gibi duruyor. Pekala siz bilirsiniz, kolay gelsin.Fiyatı aşıyor, SSD sorunlu, PSU kötü, kasaya bakmak havasız bırakıyor. Maalesef Vatan hazır sistemleri VW Corrado motorlu Tatra'dan farksız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.