7500 TL ev için laptop önerisi

Bütçe
Max 7500 tl
2010'da aldığım laptopumu, en az 3-4 kere menteşe, wireless, klavye değişimi yapmış olsam da, günlük işlerde kullanabiliyorum. 15 yıl abartı ama 10 yıl hayal değil elimden 2007 laptopları çok geçti son 6 ayda.
 
İlk indirimde bu bilgisayar alınabilir. Ben bu bilgisayarın 1660 Ti i7 versiyonunu kullanıyorum... Rahat bir şekilde ufak tefek oyunlarını da oynar ileride heves ederse ufak tefek render işlerini de alır...Ev için ideal bir laptop klavyesi olsun kamerası olsun gayet bu laptoptan memnunum. (Dip not: benim bilgisayarım da mikrofon sorunu çıktı alırken mikrofonuna dikkat etsinler)
 
İlk indirimde bu bilgisayar alınabilir. Ben bu bilgisayarın 1660 Ti i7 versiyonunu kullanıyorum... Rahat bir şekilde ufak tefek oyunlarını da oynar ileride heves ederse ufak tefek render işlerini de alır...Ev için ideal bir laptop klavyesi olsun kamerası olsun gayet bu laptoptan memnunum. (Dip not: Benim bilgisayarım da mikrofon sorunu çıktı alırken mikrofonuna dikkat etsinler)

Uzun ömürlü olması için en az 10. nesil olması şart bence. Ve u serisi işlemciler önemli. Çünkü az TDP değerlerine sahipler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı