7500 TL Laptop Önerisi

Bütün laptoplar ısınıyor dostum. Ben artık 95 dereceyi gördüğüm için bakıma yolluyorum. Gelince sıcaklık değerlerini göreceğiz. Ben Laptop'u sürekli Turbo fan modunda çalıştırıyorum, hiç rahatsız olmadım bugüne kadar.

Dikkat edin hocam evi yakmayın. Çay için ocak yakmaya da gerek kalmamış ne güzel. Su 100 derecede kaynıyor ne de olsa :D
 
Bazıları Monster'ın çok ısındığını ve fan sesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Siz bir Monster kullanıcısı olarak bu durumdan şikayetçi misiniz?

O halde 500 TL ucuza alıp 8 GB RAM eklesem daha mı iyi olur?

Öncelikle Monster zaten oyun bilgisayarı fan sesi elbette olacak beni pek rahatsız etmiyor şu an kullandiğım PC'de 4 fan çıkışı var ve daha fazla ses geliyor ama pek rahatsız edecek düzeyde degil zaten kulaklık taktığınız zaman fan sesi duymuyorsunuz.

Evet daha mantıklı 1650 Ti yerine RAM'i 16 GB yükseltmek daha mantıklı
Monster bilgisayarlar kronik sorunludur. Acer alın 1650 ve 16gb ram ile. %5 performans farkı için monster alınmaz. Forumda bile bir sürü konu var neden monster alınmaz diye.
Hem abra hem de tulpar modellerini kullandım ve cevremde de kullanan hatrı sayılır insan var hiçbir şekilde kronik soruna denk gelmedim.
ACER pismanlıktır çok istiyorsanız asus veyahut msi almak daha mantıklı
İnternette maximum 80 derece görüyordu. 95 derece görme potansiyeli var mı?

Vallahi ben kullandım maksimum 80 derece 78 derece görmüştüm
 

Geri
Yukarı