7500 TL laptop önerisi

Ben şahsen Monster önermem (parça kalitesinden ötürü) ancak iki üstteki arkadaşın attığı ASUS TUF oldukça güzel görünmekte. Termal testlerini izleyip kararınızı verebilirsiniz.
1660 Ti olan modeli de Hepsiburada'da 8250 civarı bir fiyattan satışa sunulmuştu, esneme payınız varsa onu öneririm.

Ekleme: Baktım da bahsettiğim cihaz 9.5 - 10 bandına yükselmiş 2 hafta kadar önce 8.2 civarındaydı. Unutabilirsiniz önerimi.
 
İşlemci haricinde bu bilgisayar çok daha iyi bunu almanızı öneririm ben de. Arkadaş güzel bir öneri yapmış.

Ekranlarda Hertz farkı varmış ona dikkat etmemiştim. Karar sizin.
Aynı şekilde bende düşündüm Hz farkını. O sebepten monster tercih ettim. Isı en fazla 80 dereceye çıkıyor yük altında. Normal kullanımda 45-50 derece arası değişiyor. Bu değerler laptoplar için normal değerler.
 
Bunu da gördüydüm araştırken ama birkaç incelemede diğerlerine göre daha yüksek sıcaklık var Örnek (Pc hocası ), ayrıca da hz farkı var, alabiliyoken 120 hz daha mantıklı gibi
Monster önermiyorum. Isınma sorunu baş gösterdi.
Hangi model, ortalama kaç derece?
Benim önerdiğimle karşılaştırınca ram fazla ama işlemci daha kötü. Sonradan ram alınabilir ama işlemci olmaz.
 
Son düzenleme:
Bunu da gördüydüm araştırken ama birkaç incelemede diğerlerine göre daha yüksek sıcaklık var Örnek (Pc hocası ), ayrıca da HZ farkı var, alabiliyorken 120 Hz daha mantıklı gibi.

Hangi model, ortalama kaç derece?

Benim önerdiğimle karşılaştırınca RAM fazla ama işlemci daha kötü. Sonradan RAM alınabilir ama işlemci olmaz.

İncelemeye baktım. Oyun oynarken CPU 100 dereceyi gördü. Bana biraz fazla geldi. CS:GO oynarken CPU 97 derece gördü. Hocam benim kullandığım Monster modelinde 1650 ekran kartını 70 derece üstünde görmedim. CS:GO oynarken CPU 80 85 derece olmuştu.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı