7500 TL Sistem Toplama Önerisi

Önerin için teşekkür ederim hocam montaj hizmeti de almamız gerekiyor.Sizden önceki arkadaşın önerdiği sistemi bugün almaya çalışacağız saygılar :)
Montaj işi basit aslında ama illa vatandan almanız gerekiyorsa bu sisteme bakabilirsiniz ve SSD'yi bilerek sisteme eklemedim çünkü önceki attığım sistemdeki SSD'yi bu sistem için almanız sizin için çok daha iyi olur ve montajı inanılmaz basit sadece yuvasına oturtuyorsunuz ve vidasını sıkıyorsunuz o kadar geriye sistemi çalıştırmak kalıyor.
 

Dosya Ekleri

  • pc.png
    pc.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 27
Hay allah ne oluyor 2070 fiyatına biz 2060 süper modelini kullandık hangi site belirtirmisiniz rica etsem ? Birde ssd'de kulanmamız gerecekti neyse onu biz ekleriz teşekkür ederim.
Ben zaten belirtmiştim sıvı soğutucuyu çıkartmanız daha mantıklı olacaktır diye. Benim topladığımda sıvı soğutucu mevcut. Soğutucu parasını ekran kartının üstüne eklerseniz çok rahat 2070'li sistem toplanabilir. Tercih tabii ki sistemi topladığınız vatandaşın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı